ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Eldobható kesztyű

Amikor a saját vagy más haját fested, az eldobható kesztyű mindenképpen kötelező! Az eldobható kesztyűkkel nagyon higiénikusan dolgozhat, és a kezét is megvédi a hajfesték foltjaitól. Nagyon tisztán tartják a kezét, így nem kell többé a bosszantó festékfoltokat lesikálni.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka

 

Eldobható kesztyű hajfestéshez

Az eldobható kesztyűk sokféle célra használhatók. Többek között tisztán tartják a kezét. Hajfestéskor számos festékkészletre van szükséged, többek között eldobható kesztyűre is! Természetesen érintkezik a hajfestékkel, és ez foltokat hagyhat a kezén. Az eldobható kesztyűk védik a bőrt a festés során, és biztosítják a higiéniát. Különböző típusokban és méretekben kaphatók, így mindig jól illeszkednek a kéz és az ujjak köré.

A megfelelő eldobható kesztyű megvásárlása

Az eldobható kesztyűk mindenféle anyagból készülnek, és ezek az anyagok különböző funkcióval rendelkeznek. Egyes anyagok például erősebbek, mint mások. Néhány gyakori típus:

  • Eldobható latexkesztyűk: természetes gumiból készülnek, ezért biológiailag lebomlanak. Kényelmesen használhatók a kertben, a háztartásban vagy házimunka közben, és többek között védelmet nyújtanak a baktériumok és vírusok ellen.
  • Nitril eldobható kesztyűk: szintetikus gumiból készülnek, nagyon erősek és nem szakadnak el könnyen. Erősebbek, mint a latexből vagy vinilből készültek, és ellenállnak például az olajnak vagy zsírnak. Latexallergiában szenved? Akkor a nitrilből készültek jó alternatívát kínálnak.
  • Vinil eldobható kesztyűk: PVC-ből készülnek. A másik két anyaghoz képest ez az anyag a legkevésbé erős, de nagyon kényelmes. Többek között védelmet nyújtanak az alacsony kockázatú olaj és vegyi anyagok ellen.

Ezeken a lehetőségeken kívül választhat porított vagy nem porított típusok közül is. A porított típusokat gyakran könnyebb felvinni, mint a por nélkülieket, de ezek nem alkalmasak például az élelmiszeriparban való használatra.

Vegye figyelembe, hogy nem minden eldobható kesztyű alkalmas minden alkalmazáshoz. A CE-jelölés és a NEN-szabványok alapján pontosan megállapíthatja, hogy mire alkalmasak. Figyeljen a méretre is, hogy megfelelően illeszkedjen a kezéhez.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.