ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

ISDIN

 

Az ISDIN egy vezető bőrápolási márka , amely abőr védelmére és egészségének javítására összpontosít .A márka, amelyet a bőrgyógyászok szerte a világon szeretnek , fejlett megoldásokat kínál, amelyek célja a bőr védelme anap káros hatásaitól és a különböző bőrproblémák hatékony kezelése.
hatékonyan kezelni. A termékek széles választékával ez a márka elkötelezett aminden bőrtípus számára biztonságos és hatékony formulák kifejlesztése mellett.

Válogató

Oldalanként
Fejb?r problémák
Borproblémák
Huidtype
Összetevok
Kategória
 • mindent megtekinthet
 • kevesebb megjelenítése
Ár

Jellemzők ISDIN

 • Napvédelem
 • Megakadályozza a bőrkárosodást
 • Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését

Jellemzők ISDIN

 • Napvédelem
 • Megakadályozza a bőrkárosodást
 • Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését

Az ISDIN alapértékei

Az ISDIN szilárdan hisz az innováció és a tudományos kutatás erejében a következő területeken
bőrápolásban. A márka ötvözi a tudományos precizitást azegészség és a jólét iránti mediterrán szenvedéllyel . Amárka története abőr egészségének javítása és a megoldások nyújtása iránti elkötelezettségről szól . Azolyan alapvető értékek, mint azintegritás, az innováció és az ügyfélgondozás iránti elkötelezettség minden általuk kifejlesztettbőrápoló termék középpontjában állnak.

ISDIN termékválasztékunk

A Salontotal.hu weboldalon ezen innovatív bőrápolási termékek széles választékát találja, amelyek mindegyike a különleges hajápolási igények kielégítésére készült. A legnépszerűbb termékeket soroljuk fel az Ön számára:

 • ISDIN fényvédő krémek: a fényvédő krémek könnyű textúrájukról és magas
  védelmi szintjükről ismertek. A márka napi használatra alkalmas fényvédők széles választékát kínálja, amelyek védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen.
 • ISDIN Photoprotector: a márka ezen termékcsaládja kifejezetten aktív felhasználók számára kifejlesztett termékeket tartalmaz, amelyek minden bőrtípusra, így az érzékeny bőrre is alkalmasak.
 • ISDIN derma termékek: a márka különböző bőrápolási termékeket kínál, amelyek konkrét bőrproblémákra, például extrém szárazságra vagy pattanásokra irányulnak. Minden bőrtípusra egy-egy működő termékcsaládot fejlesztettek ki.

Tekintse meg a teljes termékcsaládot könnyedén a weboldalunkon keresztül.

Vásároljon ISDIN termékeket a következő címen Salontotal.hu

Az ISDIN a folyamatos innovációra való törekvéssel továbbra is vezető szerepet tölt be a bőrápolásban.
Emellett olyan termékeket kínál, amelyek valóban változást hoznak az emberek mindennapi életében. Akár hatékony fényvédőre van szüksége, amely kíméli az érzékeny bőrt, akár olyan terméket keres, amely segít helyreállítani a nap okozta károsodásokat, ez a márka megoldást kínál. Fedezze fel a teljes választékot a Salontotal.hu oldalon. Tapasztalja meg a saját bőrén, milyen kiváló védelmet és ápolást kínál ez a márka. Adja meg bőrének a megérdemelt gondoskodást.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.