ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Hajcsipesz

A hajcsipesz nélkülözhetetlen termék hajvágáskor vagy hajformázáskor. A hajcsipeszeket professzionális fodrászszalonok, de egyszerűen otthoni fodrászok vagy magánszemélyek is használhatják. A hajcsipeszek megkönnyítik a haj rögzítését, és biztosítják a jó áttekinthetőséget például hajvágás közben. Választékunkban a legjobb minőségű hajcsatokat találsz, amelyeknek sokáig örülni fogsz!

Vásárolja meg a legjobb hajcsíptetőt a Salontopperben!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Hajcsipeszek

A hajcsatnak a helyén kell maradnia, és gondoskodnia kell arról, hogy a hajad a megfelelő helyen maradjon. Mindenféle formában és méretben léteznek. Vannak "divatos" hajcsipeszek, de fodrász hajcsipeszek is. A divatcsipeszek adnak egy kis pluszt a megjelenéshez, míg a fodrászcsipesz elengedhetetlen a hajvágáshoz. Bármilyen típusú klipszet is keres; a Salontopperben kiváló minőségű klipszeket talál, amelyek tartósak.

Hajcsipesz fodrász

A hajcsipesz nélkülözhetetlen termék a fodrászatban. Szükséged van például egy hajcsíptetőre, hogy a haj egy részét megtartsd, a többit pedig befested. Ha a haj felfogásához klipszet használsz, fontos, hogy az erős tartással rendelkezzen, és még a vastag és nehéz hajat is könnyedén összetartsa.

Legjobb hajcsipesz

(Otthoni) fodrászként vagy magánemberként természetesen a legjobb hajcsipeszeket szeretné otthon tartani. A Salontopperben megtalálja a legjobb hajcsatokat különböző formákban és méretekben. Például a:

  • Comair verdeelklemmen: ez a klipsz elengedhetetlen a hajvágás során. Az elválasztó klipsz segítségével könnyedén szakaszokra oszthatja a haját.
  • Framar Gator Grips: Ezek a csúszásmentes fogantyúval ellátott gumitűk gondoskodnak arról, hogy a haj jól tartsa a hajszálakat. A tincsek szilárd fogással rendelkeznek, és nedves és száraz hajon egyaránt használhatók.
  • Comair Hair Clip: ezekkel a nagyméretű klipszekkel könnyedén zónákra oszthatod a hajat vágás közben, ráadásul a köpenyek illesztésére is alkalmasak. Ezek a finom klipszek 12 darabos kiszerelésben kaphatók.
  • Kiegészítő klipszek: Szeretnél valami extrát hozzáadni a megjelenésedhez, vagy rossz napod van a hajaddal? Akkor is találsz sok szép kiegészítő hajcsatokat, hogy rögzítsd a hajad! Ezek különböző méretekben és mindenféle aranyos nyomatokkal kaphatók.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.