ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajcsipesz

A hajcsipesz nélkülözhetetlen termék a hajvágás vagy hajformázás során. A hajcsipeszt a professzionális fodrászok, de az otthoni stylistok vagy magánszemélyek is használják. A hajcsíptetővel könnyen rögzítheti a haját, és gondoskodik arról, hogy például hajvágás közben jól áttekinthető legyen. Választékunkban a legjobb minőségű hajcsipeszeket találja, amelyeknek sokáig örülhet!

Vásárolja meg a legjobb hajcsipeszt a Salontotal.hu oldalon!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Hajcsíptetők választéka

Egy hajcsíptetőnek a helyén kell maradnia, és biztosítania kell, hogy a hajad a megfelelő helyen maradjon. Mindenféle formában és méretben kaphatók. Vannak "divatos" hajcsipeszek, de fodrászati hajcsipeszek is. A divatos tincsek adják meg azt a kis pluszt a megjelenésedhez, míg a fodrász tincsek elengedhetetlenek a hajvágáshoz. Bármilyen típusú tincset is keres; a Salontotal.hu oldalon kiváló minőségű tincseket talál, amelyek tartósak.

Hajcsipesz fodrász

A hajcsipesz nélkülözhetetlen termék a fodrászatban. Például egy hajcsipeszre azért van szükség, hogy a haj egy részét megtartsa, a többit pedig megfestse. Ha hajcsíptetőt használsz a haj felfogására, fontos, hogy erős fogása legyen, és még a vastag és nehéz hajat is könnyedén összetartsa.

A legjobb hajcsipesz

(Otthoni) fodrászként vagy magánemberként természetesen a legjobb hajcsipeszeket szeretné otthon tudni. A Salontotal.hu oldalon megtalálja a legjobb hajcsíptetőket különböző típusokban és méretekben. Itt van például a:

  • Comair Hair Clip: ezekkel a nagyméretű csíptetőkkel könnyedén zónákra oszthatod a hajat vágás közben, ráadásul alkalmasak a köpenyek illesztésére is. Ezek a finom klipszek 12 darabonként kerülnek forgalomba.
  • Comair verdeelklemmen: Ez a klipsz elengedhetetlen a hajvágás során. Az elválasztó klipsz megkönnyíti a haj szakaszokra való felosztását.
  • Framar Gator Grips: Ezek a csúszásmentes fogantyúval ellátott gumitűk gondoskodnak arról, hogy a haj jól tartsa a hajszálakat. A klipszek szilárd fogással rendelkeznek, és nedves és száraz hajon egyaránt használhatók.
  • Kiegészítő klipszek: Szeretne valami extrát hozzáadni a megjelenéséhez, vagy éppen rossz napot fogott ki a frizurája? Akkor rengeteg aranyos kiegészítő hajcsíptetőt is találsz, amivel rögzítheted a hajad! Ezek különböző méretekben és mindenféle aranyos nyomatokkal kaphatók.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.