ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajsütővas

Ha nem vagy megáldva gyönyörű fürtökkel, akkor természetesen a hajsütővas az ideális találmány. És akkor is, ha már vannak fürtjeid, de szeretnéd még jobban kihangsúlyozni őket. Annyi hajtípus, annyi vágy. Válassza ki a megfelelő hajsütővasat a hajtípusa, a kívánt fürtök mérete és a használat gyakorisága alapján. A gyönyörű fürtökért a Salontotal.hu a megfelelő hely!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A legjobb hajsütővas minden hajtípushoz

A hajsütővas kiválasztásakor a hajtípus a legfontosabb tényező. A hőfokok nagy választéka jó dolog, de még fontosabb, hogy megtalálja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet. Vékony és finom hajad van? Akkor 180 fok több mint elég, mivel a vékony haj gyorsabban felmelegszik, és ezért gyorsabban göndörödik. Ha festett hajad van, akkor is 180 fok a beállítás, amit használni szeretnél. Ha "normális" hajad van, a 200 fok szinte mindig a megfelelő irányba mutat. Sűrű és durva haj esetén a legjobb, ha 220 fokot választ.

Milyen fürtöket szeretnél?

A hajsütővas esetében az is nagy szerepet játszik, hogy milyen típusú göndörséget szeretnél létrehozni. Nagy hullámos fürtöket vagy kis fürtöket szeretne, sok volumennel? Íme néhány tanács, hogy melyik hajsütővas a legjobb az egyes fürtökhöz:

Nagy, hullámos fürtök

Szeretnél nagy, hullámos fürtöket készíteni? Ehhez egy kissé vastagabb hajsütővas a legjobb. Győződjön meg róla, hogy a fogó átmérője legalább 25 milliméter. Ezek a fogók arra is használhatók, hogy hullámokat készítsen a hajában. A vastagabb változat nem alkalmas rövid haj kezelésére.

Átlagos fürtök

Az átlagos fürtöket kedveli, pontosan a nagy és a kicsi között? Ezután használjon egy 15-24 milliméter átmérőjű szerszámot. Ezzel a hajsütővassal hullámokat is készíthet, bár kissé kevésbé természetes eredménnyel. Ez a méret, akárcsak a legnagyobb változat, nem igazán alkalmas rövid hajra.

Kis fürtök, sok kötet

Ha szereted a kis fürtöket, sok volumennel, akkor a 15 milliméter alatti átmérőjű hajsütővas a neked való. Ezek a fogók sűrűbb, kisebb fürtöket hoznak létre. Ezek a tincsek azonban rövidebb hajra is alkalmasak!

Természetes fürtök

A legtermészetesebb fürtökért válaszd a kúpos hajsütővasat. Mivel a nyélnél szélesebb, mint a csúcsnál, a hajvégeknél kisebbek lesznek a fürtök, mint a tövénél. A kúpos hajsütővasak átmérője szélesebb, ezért rövidebb hajhoz kevésbé alkalmasak.

Milyen gyakran használja a hajsütővasat?

Minden nap, vagy legalább hetente többször fogja használni a hajsütővasat (csak úgy)? Akkor mindenképpen vegyél egy teljes kerámia lemezzel vagy titániumból készült hajsütővasat. Ezek biztosítják, hogy a hő egyenletesen oszlik el a hajon, így nem melegszik túl. Pozitívan hat a fürtjeidre (mert kevesebb a statikus feszültség), de a hajad egészségére is! Alkalmanként használja? Akkor egy kerámiabevonatú is megteszi. Ezek is védik a hajat, de nem tartanak olyan sokáig, mert a bevonat idővel elhasználódik. Semmiképpen ne használj olyan hajsütővasat, amelynek kopott a kerámia bevonata; ez károsíthatja a hajadat!

Gondolj erre is!

Vannak más dolgok is, amikre érdemes odafigyelni, amikor göndörítővasat veszel? Határozottan! A következő dolgokra is gondolhat:

  • Automatikus hajsütővasak: Kevés idő? Akkor lehet, hogy az automata változat az Ön számára a legmegfelelőbb! Ezek automatikusan forgatják a csövet, így ezt nem kell magadnak megtenned!
  • Kábelhossz: Ott ülsz az új hajsütővasaddal a tükör előtt, és kiderül, hogy a kábel nem éri el az aljzatot. Ez nagyon logikusnak tűnik, de a legtöbb ember nem gondolkodik ezen. Győződjön meg róla, hogy elegendő kábelhosszúsággal rendelkezik!
  • Azonnali hő: Türelmetlen? Az azonnali melegítésű fogó másodpercek alatt eléri a kívánt hőmérsékletet!
  • Képernyő: Biztos, hogy a hőmérséklet megfelelő? Néhány hajsütővasnak van egy képernyője, amelyen pontosan leolvashatod ezeket a dolgokat!

Rendelje meg göndörítővasát a Salontopperben

Van raktáron a hajsütővasad? Akkor másnap megkaphatja. Ha bármilyen kérdése van, csak kérdezze meg ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítenek Önnek!

 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a hajsütő fogó?

A hajsütővas felmelegíti a hajat, és a hő a kívánt formában tartja a hajat. Idővel a göndörség fokozatosan ki fog jönni, és a göndörséget újra visszateheted.

Milyen hőmérsékletig mennek fel a hajsütővasak?

A hajsütővasak különböző maximális hőmérsékletűek: 180 fok, 190 fok, 200 fok, 210 fok, 220 fok és 230 fok. Vékony haj esetén ügyeljen arra, hogy a lehető legalacsonyabb hőmérsékletet használja.

Vannak vezeték nélküli hajsütővasak?

Igen, vannak! Nagyon praktikus, ha gyorsan, menet közben szeretné begöndöríteni a haját. A fogók újratölthetőek, és akár másfél órát is kibírnak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.