ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Köröm készlet

A körömkészlet kényelmes módja annak, hogy egy csomagban megvásároljon mindent, amire a körmök ápolásához vagy festéséhez szüksége van. Gélköröm, akrilköröm, körömápolás: ezek olyan kifejezések, amelyek egyre gyakoribbak, amikor a professzionális körömápolásról van szó. A gélköröm és az akrilköröm két népszerű módszer a körmök meghosszabbítására vagy festésére, a körömápolás pedig az egészséges és ápolt körmökről gondoskodik. Egy körömápoló készlet mindent tartalmaz, ami a professzionális otthoni körömápoláshoz szükséges.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

A körömkészlet típusai

A körömkészlet lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a különböző körömdizájnokkal és színekkel, így mindig naprakészen követheti a legújabb körömtrendeket. Ez lehetővé teszi, hogy egyedi és trendi érzést keltsen, és tökéletes alkalomhoz illő. Akkor is praktikus, ha például nyaraláson vagy! Fedezze fel a körömkészletek minden típusát és változatát a Salontotal.hu oldalon !

Gél körmök

A zselés körmök népszerű választás a határozott és fényes körmöket kereső nők körében. A gélkörmök egy speciális típusú zseléből készülnek, amely UV-fény hatására megkeményedik. A zselét a körmökre viszik fel, majd UV-fény alatt megkeményedik. A zselé természetes fényt kölcsönöz a körmöknek, és a körmök szilárdak és erősek maradnak. A zselés körömkészlet egy csomagban tartalmazza az alapot, a színt, a fedőlakkot és az UV-fényt.

Akril körmök

Az akril körmök a körömhosszabbítás egyik népszerű változata. Ezek a körmök por és folyadék keverékéből készülnek, amelyet a körmökre visznek fel, és megkeményedik. Az akril körmök szilárdabbak, mint a zselés körmök, és teltebb megjelenést kölcsönöznek a körmöknek. A Salontotal.hu oldalon ehhez is árulunk gyönyörű köröm starter kit változatokat, amelyekkel otthon is gyakorolhat.

Körömápolás

A zselés és akril körmök mellett a körömápolás is fontos az egészséges és ápolt körmökhöz. A körömápolás magában foglalja a köröm körüli felesleges bőr eltávolítását, a körmök vágását és reszelését, valamint ápoló olaj vagy krém felvitelét. Fedezze fel például a den NailPerfect Magical Nail Healing Kitet.

Előnyök körömkészlet

A körömkészlet mindent tartalmaz, ami a professzionális otthoni körömápoláshoz szükséges. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg, mert nem kell többé szalonba mennie manikűrért vagy pedikűrért. Ráadásul a körömápolást a saját tempójában és idejében végezheti, nem függ a szalonok nyitvatartási idejétől. Ennek eredményeként mindig ápolt és jól ápolt körmei lehetnek.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.