ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fagron

A Fagron az egészségügyi és kozmetikai ipar vezető márkája, amely az innovatív és kiváló minőségű gyógyszeripari termékekre összpontosít. A betegek és az egészségügyi szolgáltatók speciális igényeit kielégítő megoldások kifejlesztésével a gyógyszerészeti és szépségápolási ágazatban megbízható névvé vált. Kínálatában speciális gyógyszeripari összetevőket tartalmazó kenőcsök és krémek találhatók. bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Featured
Huidtype
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

A Fagron előnyei és jellemzői

A Fagront az innovációra és a minőségre való összpontosítás jellemzi. A márka fokozza az orvosi és kozmetikai kezelések személyre szabhatóságát és hatékonyságát. Termékeit a részletekre odafigyelve fejlesztik ki, kizárólag a legmagasabb minőségi szabványokat és irányelveket követve. Ennek eredményeképpen biztonságos és hatékony megoldások születnek, amelyek támogatják a mindennapi és az összetett egészségügyi kihívásokat egyaránt.

Fagron termékválasztékunk

A Salontotal.hu weboldalon a Fagron termékek széles választékát találja, amelyek mindegyike speciális igények kielégítésére készült. A legnépszerűbb krémeket soroljuk fel Önnek:

  • Fagron Simplex basiszalf: ez a kenőcs ideális alapanyag más összetevőkkel való keveréshez, például bőrgyógyászati alkalmazásokhoz. Ez teszi a bőrgyógyászok és gyógyszerészek kedvencévé a személyre szabott kezelésekhez. Így a kenőcsöt gyakran használják gyógykrémek formulázásának alapjaként. Ez a semleges formula ideális a hatóanyagok hozzáadására anélkül, hogy befolyásolná a gyógyszer hatékonyságát.
  • Fagron krém: A krémeket általában kifejezetten érzékeny bőrre tervezték. Szinte minden változat hidratálást, védelmet nyújt, és más összetevőkkel is testre szabható a bőr speciális ápolási igényeihez. Nemcsak nyugtató és hidratáló hatásúak, hanem napi használatra is biztonságosak. Ez teszi a legtöbb krémet alkalmassá a krónikus bőrbetegségben szenvedők számára is. A megfelelő használati információkért nézze meg az adott krém termékinformációját.

Tekintse meg a teljes választékot könnyedén weboldalunkon keresztül.

Fagron termékek megvásárlása a következő címen Salontotal.hu

A Fagron széles választékot kínál, amely hatékony és alkalmas mind professzionális, mind személyes használatra. Akár orvosi krémeket, akár mindennapi bőrápolási megoldást keres, ez a márka rendelkezik a keresett szakértelemmel és termékekkel. Fedezze fel a teljes választékot a Salontotal.hu oldalon, és tapasztalja meg a minőség előnyeit a mindennapi bőrápolásban.

Gyakran ismételt kérdések a Fagronról

Miért válasszam a Fagront más márkákkal szemben?

A márka tudományos megközelítéséről és szigorú minőségellenőrzéséről ismert. Ennek eredményeképpen olyan termékek születnek, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem biztonságosak és megbízhatóak is. A márkát egyedivé teszi, hogy az egészségügyben a személyre szabásra helyezi a hangsúlyt.

Mi a legjobb módja a Simplex basic kenőcs használatának?

Mindig konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt aktív hatóanyagokat keverne ezzel az alapkenőccsel. A kenőcs önmagában vagy bőrgyógyászati készítmények alapjaként is alkalmazható.

A Fagron termékek minden bőrtípusra alkalmasak?

Igen. A márka számos olyan terméket fejleszt ki, amelyek összetétele minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a nagyon érzékeny bőrt is.

Használhatom a Fagron krémet az arcomra?

Igen. A krémek biztonságosan használhatók az arcon és a bőr egyéb érzékeny területein, és kiválóan alkalmasak a napi hidratálásra.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.