ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Nyakvédő

A borbély nyakvédője egyfajta borítás, amelyet a borítás és az ügyfél bőre közé helyeznek. Az ügyfél nyakán fekszik, hogy megvédje azt. A nyakvédő felfogja a hajat az ügyfél vágása közben, de ellenáll a hajfestéknek is. A Salontotal.hu weboldalon különböző típusú nyakvédőket kínálunk. Fedezze fel kínálatunkat, hogy megtudja, melyik illik Önnek a legjobban.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Miért használjon nyakvédőt?

A nyakvédő használata fontos a higiénia biztosítása érdekében a fodrászatban. Megakadályozza, hogy a haj az ügyfél ruhájára kerüljön, és megkönnyíti a fodrászat tisztán tartását. Ezenkívül a hajvágás során kényelmet is biztosít az ügyfélnek, mivel a haj nem esik közvetlenül a nyakába. Ezenkívül védi az ügyfél ruháját, például hajfesték használatakor.

A nyakvédő használata

A protektor felhelyezése előtt a nyakvédőt óvatosan, de határozottan az ügyfél nyaka köré kell helyezni. A védőt a rugalmas szegély összenyomásával, a két kék öntapadós véggel lehet rögzíteni. A protektor puha, rugalmas és nem fűzős. A termék eldobható termék, amely használat után a maradék hulladékba dobható. Vannak olyan protektorok is, amelyeket használat után kimoshat.

A nyakvédők típusai

A nyakvédők különböző típusokban kaphatók, amelyek márkánként eltérőek. Egyes védők speciális anyagból készülnek, amely segít távol tartani a szőrszálakat. A Salontotal.hu weboldalon olyan márkák védőtokjai találhatók, mint például a Comair. A Comair protektorok 100%-ban vízállóak és nyújthatóak. Ezenkívül a védőtokok könnyen összehajthatók, így minden ügyfélnek megfelelnek.

Megrendelés a Salontotal.hu

Kínálatunkban megtalálhatók a legjobb nyakvédők, amelyek biztosítják a tisztaságot és a higiéniát az ügyfelek számára és a szalonban. Ha lelkesedni kezdett, a Salontotal.hu oldalon megrendelheti a termékeket, és 35 eurótól ingyenes kiszállítást kap. Ha vasárnaptól péntekig 22 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy a csomagot másnap házhoz szállítsuk. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között áll rendelkezésére minden kérdésére. Szívesen segítünk!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.