ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Clippers

Teljesen nyírt vagy alulvágott. Egy jó hajvágó olló segíthet ebben. Minden márkájú nyírógépek széles választékával rendelkezünk. Akkumulátoros és konnektoros nyírógépek és különböző méretekben. Vannak nyírógép tartozékaink is!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Professzionális hajvágógépek

Hajvágógépek természetesen sokféle méretben, formában és márkában kaphatók. Ezekkel a fodrászok és fodrászok gyönyörű rövid frizurákat készítenek, tele precíz munkával és gyönyörű átmenetekkel. De milyen a jó fodrászcsipesz és milyen márkákat használnak a fodrászok. A professzionális és népszerű márkák közé tartozik a Wahl, a Moser és a Babyliss Pro. Sokak szerint ezek a márkák a legjobb hajvágógépek közé tartoznak.

Clippers tartozékok

A hajvágógépek durva borotválkozásra alkalmasak. A különböző beállításokkal történő vágáshoz használja a beépített rögzítőfésűket vagy a különálló rögzítőfésűket. Ha elveszítené a fésűt a trimmeren, gyakran külön is kapható.

A jó borotválkozáshoz vagy nyíráshoz a nyírógépnek kiváló állapotban kell lennie. Ezért fontos, hogy megfelelően tisztítsa, kenje és fertőtlenítse őket. Használjon professzionális karbantartó spray-ket, mint például a Blade Sprays és Clipper Oils. Ezek gyakran kombinálják a kenést és a fertőtlenítést. Ezáltal a pengék élesek és tiszták maradnak, így a bőr egészségesebb marad a nyírógép használata után.

Nyírógépek vezeték nélküli

Sokan még mindig vezetékesek, de sok vezeték nélküli nyírógép is létezik. Ezeknek az az előnye, hogy természetesen bárhol használhatja őket, amíg fel vannak töltve, és nem kell egy ilyen hülye kábellel bajlódnia. Az, hogy egy vezeték nélküli vagy egy vezetékes nyírógép az Ön számára megfelelő-e, természetesen attól függ, hogyan használja. Ha gyakran használja ugyanazon a helyen, akkor a zsinór is jó, de ha gyakran viszi magával, amikor úton van, akkor kényelmesebb lehet, hogy a nyírógépek újratölthetőek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.