ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szalon bútorok

Aszalonbútorok nélkülözhetetlenek a szalon belső terében és segítenek professzionális és stílusos megjelenést teremteni. A Salontotal.hu oldalon számos különböző szalonbútort talál, amelyekkel teljessé teheti szalonját.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka

Szalonbútorok vásárlása: mire kell figyelni?

Számos dolgot kell figyelembe vennie, amikor szalonbútorokat vásárol szalonjába. Először is határozza meg, hogy pontosan milyen bútorai vannak még. Ezek közé tartozik a hajszárítótartó, a munkakocsi, az egymásra rakható kocsi, a kézitükör és a nyak- és magasító párnák. Ezenkívül győződjön meg róla, hogy figyelembe veszi a szalonjában rendelkezésre álló helyet és a stílust, amelyet szeretne kialakítani.

Hajszárítótartó: minden szalonban nélkülözhetetlen

A hajszárítótartó nemcsak stílusos, hanem praktikus kiegészítője is szalonjának. Több munkaterületet és biztonságos tárolást biztosít. Emellett a hajszárítót jobban védi a sérülésektől és az elhasználódástól.

Emeletes fiú: helytakarékos és praktikus

Az emeletes fiú minden szalonban nélkülözhetetlen bútordarab. Extra tárolóhelyet teremt az olyan alapvető dolgok számára, mint a törölközők, fésűk, kefék és egyéb kiegészítők. Azt is biztosítja, hogy mindig kéznél legyenek az anyagok. Válasszon a szalon többi bútorához illő rakodókocsit, és élvezze a rendezett munkahelyet.

Kézitükör: nélkülözhetetlen az ügyfelei számára

A kézitükör fontos része szalonbútorának. Ennek a tükörnek köszönhetően az ügyfelek láthatják munkája eredményét, és megbeszélhetik az esetleges korrekciókat.

Nyak- és fejpárnák: extra kényelem az ügyfelei számára

Végezetül a nyak- és fejmagassági párnák nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy extra kényelmet nyújtsanak ügyfeleinek. Ezekkel a párnákkal biztosíthatja, hogy ügyfelei kényelmesen és nyugodtan ülhessenek a kezelés alatt. Válasszon jó minőségű párnákat, amelyek kényelmes élményt biztosítanak ügyfelei számára.

A tökéletes bútorokat keresi szalonja számára? A Salontotal.hu oldalon a szalonbútorok széles választékát találja, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek. Tekintse meg kínálatunkat, és tegye teljessé szalonját!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.