ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Hővédő spray

A jó hővédő spray elengedhetetlen, ha hőszerszámokkal dolgozik. Ezek a spray-k olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek védik a haj felületét. Ez egyenletesebben osztja el a hőt, és kevésbé károsítja a hajat. Ezenkívül a hővédő spray-k tovább táplálják a hajat, így az kevésbé szárad ki a hő hatására. Ne feledje, hogy ezek a spray-k csökkentik a károsodást, tehát nem állítják meg teljesen. Ezért mindig legyen óvatos a hőkészülékek használatakor, és ne használja őket túl gyakran. A legjobb hővédő spray-ket a Salontopperben találja, ezért tekintse meg széles választékunkat.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A hővédő spray típusai

Több mint 50 különböző márkájú hővédő spray-t tartunk a kínálatunkban, így szinte teljes mértékben garantálni tudjuk, hogy van olyan spray, ami tökéletesen megfelel Önnek! Ismert márkák a Goldwell, Keune, L'Oréal vagy a Wella, de számos más top márka is létezik. Különböző árkategóriák vannak, amelyeket a szűrőmenüben könnyen megadhat. Emellett a hővédő spray nem az egyetlen hővédő forma. Krémeket, maszkokat, olajokat, szérumokat is árulunk. A Salontopper-nél mindig biztos lehet benne, hogy bőséges választékkal rendelkezik, és mindig kiváló minőségű termékeket választ!

Vásároljon hővédő spray-t a Salontopper-től

Extra védelemre van szüksége a hajának a károsodás ellen a Salontopper hővédő spray-vel? Nálunk a különböző típusok és márkák széles választéka áll rendelkezésére. Ezért szinte biztosak vagyunk benne, hogy az Ön tökéletes terméke is köztük van. Ha több, legalább 35 € értékű terméket vásárol, nem kell többé szállítási költséget fizetnie. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy már a következő napon házhoz szállítsuk Önnek. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.