ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hővédő spray

A jó hővédő spray elengedhetetlen, ha hőszerszámokkal dolgozunk. Ezek a spray-k olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek védik a hajad felületét. Ezáltal a hő egyenletesebben oszlik el, és kevésbé károsítja a hajadat. Ezenkívül a hővédő spray-k tovább táplálják a haját, így az kevésbé szárad ki a hő hatására. Ne feledje, hogy ezek a spray-k csökkentik a károsodást, tehát nem szüntetik meg teljesen. Ezért mindig legyen óvatos a hőkészülékek használatakor, és ne használja őket túl gyakran. A legjobb hővédő spray-ket a Salontotal.hu oldalon találja, ezért tekintse meg széles választékunkat.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A hővédő spray típusai

Több mint 50 különböző márkájú hővédő spray található a kínálatunkban, így szinte teljes mértékben garantálni tudjuk, hogy van olyan spray, ami tökéletesen megfelel Önnek! A legismertebb márkák a Goldwell, a Keune, a L'Oréal vagy a Wella, de még sok más top márka is létezik. Különböző árkategóriák vannak, amelyeket a szűrőmenüben könnyedén megjelölhet. Emellett a hővédő spray nem az egyetlen formája a hővédőnek. Krémeket, maszkokat, olajokat, szérumokat is forgalmazunk. A Salontotal.hu oldalon mindig biztos lehet benne, hogy bőven van választék, és mindig kiváló minőségű termékeket választhat!

 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell használni a hővédő spray-t?

A hővédő spray használatához fújja egyenletesen a száraz vagy nedves hajra, mielőtt hőforrást, például hajegyenesítőt vagy hajszárítót használna. Ügyeljen arra, hogy a spray-t a hajvégekre és a hajhosszra is vigye fel. Hagyja megszáradni, mielőtt hajformázó eszközöket használna, hogy megvédje haját a hő káros hatásaitól.

Milyen hővédelem jó?

A jó hővédő spray-k szilikonokat és polimereket tartalmaznak, hogy megvédjék a hajat a hőtől. Az olyan népszerű márkák, mint a GHD, a Wella Professionals és a L'Oréal jó lehetőségeket kínálnak. A választás a hajtípustól és a költségvetéstől függ. Válasszon a formázási igényeinek megfelelő összetételű és hőállóságú spray-t, hogy megvédje haját a hőkárosodástól.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.