ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hővédő spray

Egy jó hővédő spray elengedhetetlen a hajformázáshoz, ha hőeszközökkel dolgozol. Ezek a spray-k olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek védik a hajad felületét. Ezáltal a hő egyenletesebben oszlik el, és kevésbé károsítja a hajadat. Ezenkívül a hővédő spray-k tovább táplálják a haját, így az kevésbé szárad ki a hő hatására. Ne feledje, hogy ezek a spray-k csökkentik a károsodást, tehát nem szüntetik meg teljesen. Ezért mindig legyen óvatos a hőkészülékek használatakor, és ne használja őket túl gyakran. A legjobb hővédő spray-ket a Salontotal.hu oldalon találja, ezért tekintse meg széles termékválasztékunkat.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Mi az a hővédő spray?

A hővédő spray olyan hajápoló termék, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje a hajat a hőformázó eszközök, például a hajszárítók, hajsütővasak és hajegyenesítők káros hatásaitól. Védőgátat képez a haj és a magas hőmérséklet között, csökkentve a haj kutikulák károsodását. A hajformázó eszközök használata előtt a spray alkalmazásával segít fenntartani a haj természetes nedvességegyensúlyát, és megakadályozza, hogy a haj törékennyé váljon vagy töredezett legyen.

Mit csinál a spray?

A hővédő spray megvédi a hajat a hőformázó eszközök, például a hajszárító és a hajsütővas károsító hatásaitól. Használatakor védőréteget képez. Ez megakadályozza, hogy a haj kiszáradjon, megtörjön vagy károsodjon a hő hatására.

A védőspray típusai

Több mint 50 különböző márka hősugárzó spray-je szerepel a kínálatunkban, így szinte teljes mértékben garantálni tudjuk, hogy van olyan spray, ami tökéletesen megfelel Önnek! A legismertebb márkák a Goldwell, a Keune, a L'Oréal vagy a Wella, de még sok más top márka is létezik. Különböző árkategóriák vannak, amelyeket a szűrőmenüben könnyedén megjelölhet. Emellett a hővédő spray nem az egyetlen formája a hővédelemnek. Így olyan hajápolási termékeket is forgalmazunk, mint krémek, maszkok, olajok, szérumok, amit csak akarsz.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell használni a hővédő sprayt?

A hővédő spray használatához fújja egyenletesen a száraz vagy nedves hajra. Tegye ezt hőforrás, például hajegyengető vagy hajszárító használata előtt. Ügyeljen arra, hogy a spray-t a hajvégekre és a hajhosszra is vigye fel. Hagyja megszáradni, mielőtt hajformázó eszközöket használna, hogy megvédje haját a hő káros hatásaitól.

Milyen hővédelem jó?

A jó hővédő spray-k szilikonokat és polimereket tartalmaznak, hogy megvédjék a hajat a hőtől. Az olyan népszerű márkák, mint a GHD, a Wella Professionals és a L'Oréal jó lehetőségeket kínálnak. A választás a hajtípustól és a költségvetéstől függ. Válasszon a formázási igényeinek megfelelő összetételű és hőállóságú spray-t, hogy megvédje haját a hőkárosodástól.

Miért érdemes hővédőt használni?

A hővédő spray megvédi haját a hajformázó eszközök, például a hajszárítók és a hajsütővasak károsító hőjétől. Megelőzi a károsodást, egészségesen tartja a hajat, és megőrzi a természetes nedvesség egyensúlyát a hajformázás során.

Milyen termékek állnak rendelkezésre hővédő spray-ként?

Különböző típusú hővédő termékek állnak rendelkezésre, például spray-k, szérumok és krémek. A hővédő spray-k könnyű textúrájuk és könnyű alkalmazásuk miatt népszerűek. A szérumok gyakran extra fényt és simaságot biztosítanak, míg a krémek táplálóbb tulajdonságokkal rendelkeznek. Válassza ki a hajtípusának és a hajformázási igényeinek leginkább megfelelő típust.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.