ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

18.21 Ember alkotta

Új módot keres az ápolásra, és valami másra vágyik, mint a boltokban kapható standard termékek? Akkor a 18.21 Man Made pont az, amire szüksége van. A Roaring Twenties által inspirált termékcsalád a modern férfiaknak kínál lehetőséget arra, hogy újraéljék a történelem egy darabját. A 18.21 Man Made termékek nemcsak nosztalgikus hangulatuk, hanem az összetevők egyedi összetétele miatt is egyedülállóak.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Jellemzők 18.21 Man Made

  • Minőségi testápolási termékek
  • Édes dohány illat
  • Egyedi összetételű összetevők
  • Stílusos csomagolás

 

 

 

Jellemzők 18.21 Man Made

  • Minőségi testápolási termékek
  • Édes dohány illat
  • Egyedi összetételű összetevők
  • Stílusos csomagolás

 

 

 

18.21 Man Made: több mint hajtermékek

18.21 A Man Made termékek több mint egyszerű ápolószerek. Élményt jelentenek. Minden termék az édes dohány finom alapillatával rendelkezik. Az egyik legnépszerűbb termék a 18.21 Man Made szakállbalzsam, amely nemcsak puha tapadást biztosít a szakállnak, hanem a növekedést is serkenti. És mit szólnál a 18.21 Man Made Wash Vanília fűszeres mosáshoz? Ez az ízletes mosakodó tökéletes a testre és a hajra egyaránt. A 18.21 Man Made termékeket tehát nem csak öröm használni, de hihetetlenül praktikusak is.

Az édes dohány illata

Ami igazán egyedivé teszi a 18.21 Man Made termékeit, az az illat. Minden termék alapillata az Édes dohány. Ez az alapillat a krémes, édes illatjegyek , mint a vanília és a méz, finom kombinációja, olyan sötétebb aromákkal kombinálva, mint a sáfrány és a fa. Ez az illat annyira népszerű, hogy a 18.21 Man Made még saját parfümöt is készített belőle: Sweet Tobacco Spirits.

Tapasztalja meg a 18.21 Man Made illatát

Készen áll felfedezni a 18.21 Man Made világát? Akár szakállbalzsamot, akár egy minden egyben mosószert vagy egy egyedi parfümöt keres, a 18.21 Man Made mindent kínál. A termékek nem csak kiváló minőségűek, de lehetőséget adnak arra is, hogy megtapasztalja a történelem egy darabját. Próbálja ki Ön is, és tapasztalja meg a 18.21 Man Made erejét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.