ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Vágófejek

Még mindig megbízható társa a nyírógép, de a vágófej teljesítménye kezd csökkenni? A Salontotal.hu weboldalon tökéletes megoldást kínálunk Önnek. Cserélje le vágófejét, és javítsa borotválkozási élményét, ha a megbízható márkák kiváló minőségű, eredeti vágófejeit választja.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Cserélje ki a tompa vagy törött nyírógéppengét

Nem kell búcsút mondania megbízható nyírógépének. Ha azt tapasztalja, hogy borotválkozási eredményei nem olyanok, mint régen, akkor lehet, hogy egyszerűen elkopott a vágófej vagy a vágópenge. Kiváló minőségű vágófejek és vágópengék választékával egyszerűen és gyorsan kicserélheti régi, tompa vagy törött vágópengéjét. A jó hír az, hogy a legtöbb vágófejünk és vágópengénk könnyedén csatlakoztatható a nyírógépéhez vagy trimmelőjéhez. A cserélhető kialakításnak köszönhetően pillanatok alatt új vágófejet illeszthet, és készüléke ismét olyan lesz, mintha új lenne.

Friss kezdet az Ön nyírógépének

Egy új vágófejjel vagy vágópengével újrakezdheti nyírógépét. Azonnal észre fogja venni a különbséget a borotválkozás minőségében. Az éles vágóélek sima és precíz borotválkozást biztosítanak, így könnyedén sima és professzionális megjelenést hozhat létre. Természetesen az is fontos, hogy új vágófejét megfelelően karbantartja és tisztítsa.

Vásároljon vágófejeket

A Salontotal.hu weboldalon büszkék vagyunk a kiváló minőségű vágófejek és vágópengék változatos választékára. Termékeinket és márkáinkat gondosan válogattuk össze, hogy megfeleljenek mind a professzionális fodrászok, mind az otthoni borotválkozók igényeinek. Tökéletes egyensúlyt kínálunk a teljesítmény, a tartósság és a könnyű használat között. Ne várjon tovább, és válasszon új vágófejet vagy vágópengét a Salontotal.hu weboldalról még ma.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.