ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Színes öblítés

A színes öblítésnek számos előnye van. Alig szenved a kinövéstől, mivel a szín többszöri mosás után egyre inkább halványul. Ez azt is lehetővé teszi, hogy gyakrabban próbálj ki egy másik színt! Nem tetszik a szín? Aztán néhány mosással újra kint van. Az öblítő használata után a hajad is egészségesebbnek tűnik, mint festéskor, és jobban is csillog.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Hajszín öblítés

Az öblítéssel pigmentet adhatsz a hajadhoz, és melegebb vagy hidegebb árnyalatokat hozhatsz létre. Ez a pigment három-hat mosás után kimosódik a hajból. Sokkal kevésbé agresszív összetevőket tartalmaz, mint a hajfesték, ezért kíméletesebb a hajra. Például a sok festés után nagyon sérült a hajad, de szeretnél egy friss és új színt? Ezután válaszd az öblítést, és a hajad meg fogja köszönni!

Szeretné minél tovább megtartani a színét? Akkor azt tanácsoljuk, hogy óvatosan bánjon a klóros vízzel és a napfénnyel. A klóros víz és a nap is halványítja a színét, és hamarosan kevesebbet fog látni belőle. Gondoskodjon a hajáról, például finom hajpakolással hidratálja, és sokáig élvezheti gyönyörű új hajszínét.

Színes öblítés a fodrásznál

A hajszalonban gyakran használnak színöblítést. A fodrász többek között arra használja, hogy korrigálja a hajszínt, és teljesen az Ön ízlésének megfelelővé tegye. A fodrász különböző típusokat használhat. Van például erős és gyenge öblítő; az erős öblítő sok mosásig megmarad, míg a gyenge öblítőt 3-10 mosás után mosod ki. A fodrásznál kaphatóak mellett léteznek otthoni használatra is finom színöblítők!

Jó színű öblítés

Fontos, hogy jó minőségű színöblítőt válasszon, hogy a szín jól érvényesüljön, és hosszabb ideig élvezhesse az eredményt. A színöblítőn kívül léteznek többek között finom színező kondicionálók és színezőmaszkok is, amelyekkel szép színt adhatsz a hajadnak. A színpigment mellett a színező kondicionáló és/vagy színező maszk is nagyon ápoló tulajdonságokkal rendelkezik, és úgy alkalmazza őket, mint a hagyományos kondicionálókat és maszkokat. A színkondicionálónak vagy színmaszknak köszönhetően minimális erőfeszítéssel lenyűgöző eredményeket érhet el.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.