ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

L'Occitane

AL'Occitane a természetes bőr- és hajápolási termékek területén jól ismert márka. A márka a természetes összetevők, például a levendula, a mandulaolaj és a sheavaj használatáról ismert. A Salontotal.hu oldalon például finom kézkrémet találsz a L'Occitane-tól! A márka emellett nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre és a jó munkakörülményekre. Fedezd fel magad most!

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Jellemzők L'Occitane

  • Bőr és haj
  • Természetes összetevők
  • Fenntartható
  • Kiváló minőség

Jellemzők L'Occitane

  • Bőr és haj
  • Természetes összetevők
  • Fenntartható
  • Kiváló minőség

L'Occcitane és a fenntarthatóság

A L'Occitane nem csak a kiváló minőségű termékek előállításával foglalkozik, hanem a fenntarthatósággal és a környezettel is. A vállalat azon fáradozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását és támogassa a helyi közösségeket. Ezt fenntartható összetevők használatával, a csomagolás újrahasznosításával, az energia- és vízfogyasztás csökkentésével, valamint a fenntartható kezdeményezések támogatásával teszik világszerte. A vállalat például egy fenntarthatósági projektet indított Burkina Fasóban, amelynek célja a sheavaj termelésének javítása és a régióban élő nők életkörülményeinek javítása.

Népszerű termékek L'Occitane

Az egyik legnépszerűbb termék a L'Occitane kézkrémek és nappali krémek. Ezek a tápláló és lágyító termékek általában olyan termékeket tartalmaznak, mint a sheavaj, a mandulaolaj és a tej, amelyek csodálatosan puhává és hidratálttá teszik a kezét. A nappali krémek természetes hidratáló összetevőket is tartalmaznak, amelyek visszaadják bőre ragyogását. A L'Occitane termékeket a Salontotal.hu oldalon vásárolhatja meg.

A L'Occitane alapítása

A L'Occitane-t 1976-ban alapították, és azóta is a fitoterápia és az aromaterápia elvei szerint fejleszt professzionális bőrápolási termékeket illóolajokkal és természetes illatanyagokkal. A francia márka arra törekszik, hogy a birtokában lévő tudást folyamatosan átadja a külvilágnak. Ez a L'Occitane-t olyan értékekkel ötvözi, mint a tisztelet, a hitelesség és az érzékenység. A francia hagyomány, a természet és a szakértelem párosul a természetes és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztéséhez.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.