ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kefék és fésűk

Finom kefét keresel, hogy kifésülhesd a csomókat a hajadból és ragyogóvá varázsold? A Salontopperben a legjobb kefék és fésűk széles választékát találja minden hajtípushoz. A kefe és/vagy a fésű nélkülözhetetlen termék a fürdőszobaszekrényben. Többek között a haj kibontásakor és formázásakor használja őket. Fontos, hogy olyan jó minőségű hajápolót válasszon, amely kíméletes a hajához, és a kívánt eredményt adja. A kefék és fésűk különböző méretűek és típusúak, és különböző eredményeket érnek el.

Válogató

Oldalanként
Featured
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Ajándék típusa
Kategória
 • mindent megtekinthet
 • kevesebb megjelenítése
Ár
 • mindent megtekinthet
 • kevesebb megjelenítése
Márka
 • mindent megtekinthet
 • kevesebb megjelenítése

Hajkefe

A kefe szép simává és simává teszi a hajad, masszírozza a fejbőrödet és eltávolítja a szennyeződéseket a hajadból. Sokféle típus létezik, attól függően, hogy mit keres és milyen típusú a haja. Például gyakran van csomó a hajadban? Akkor válasszon egy lapos változatot, például egy lapátkefét. Telt hajkoronát keres, tele volumennel? Akkor a kerek kefe ideális. Néhány különböző hajkefe:

Lapátkefe: a lapátkefe nagy és téglalap alakú. Rugalmasan mozog kefélés közben, és óvatosan siklik végig a hajon. A tűk gyakran nejlonból készülnek, a tetejükön golyóval, vagy természetes hajból. A pelleteknek köszönhetően a természetes olajok gyorsabban terjednek, és a hajad gyönyörűen sima és fényes lesz. Főleg hosszú hajra alkalmas.

Pneumatikus kefe: gyakran kerek alakú és kisebb felülettel rendelkezik, mint a lapátkefe. A sörték egy légpárnához vannak rögzítve, és mivel a párna alatt levegő van, a fejbőr alig terhelődik a fésülködés során. Ez a kefe serkenti a fejbőr vérellátását, és szétteríti a haj természetes olajait. Bármilyen hosszúságú hajra alkalmas.

Népszerűek a Mason Pearson pneumatikus kefék. Ezek serkentik a vérkeringést és nagyszerű fényt adnak a hajnak.

Detangler: a detangler kifejezetten a haj fájdalommentes kibontására szolgál. Kibogozza a hajat anélkül, hogy károsítaná vagy megtörné. A kefe és a tincsek szinte mindig műanyagból készülnek, így még a sűrű és rakoncátlan hajon is könnyen át lehet jutni. Bármilyen hosszúságú hajra alkalmas.

A Tangle Teezer népszerű detanglerjei. A Tangle Teezers a haj védelméről ismert. Kevesebbet fogod tépni a hajad, és fájdalommentesen fésülheted ki a csomókat és a gubancokat!

Kerek kefe: gyakran használják a haj formázására. Felismerhető a henger alakjáról, és elsősorban hullámok, fürtök vagy volumen létrehozására használják a hajban. A speciális hajszárító kefék gyakran tartalmaznak lyukakat, amelyek lehetővé teszik, hogy a hő áthaladjon a kefén, és gyorsabban szárítsa a hajat. Minél nagyobb az ecset, annál nagyobb a térfogat! Bármilyen hosszúságú hajra alkalmas.

Teasing brush: ez a kefe keskeny, hosszú és lapos. A hajad formázására használod. Ezzel a kefével fésülje a hajat, így pillanatok alatt rengeteg volument hoz létre.

A kefék anyagában és szőrtípusában is van különbség. A természetes szőr (például ló- vagy vaddisznószőr) antisztatikus hatású és kíméletes a hajhoz. A műanyag változat ismét higiénikusabb, mivel a baktériumok nehezen tudnak megtelepedni benne. Tehát, amikor kiválasztja, alaposan nézze meg a formát, a szőrtípust és az anyagot.

Fésűk

A fésű sok, egy sorba rendezett fogból áll. Sokféle kialakításban, különböző eredményekért. A fésű fogai gyakran műanyagból vagy fémből készülnek. Néhány különböző fésű:

Pontfésű: a pontfésű szinte nélkülözhetetlen a hajformázás során. Elsősorban a haj fésülésére, osztására és formázására használják. Ennek a fésűnek a fogantyújának köszönhetően nagyon pontosan és könnyen szétválaszthatja a haját.

Vágófésű: ez nagyon népszerű, és sok fogyasztó és fodrász használja. A fésű széles és finom fogakkal rendelkezik, és sokoldalúan használható. Többek között jól használható fésülködésre, hajbontásra és hajvágásra.

Detangler-fésű: a detangler-fésűnek durva fogai vannak, amelyekkel könnyedén át lehet siklani a hajon. A haj fésülése és kibontása egyszerű a kibontó fésűvel, ráadásul a sérült hajon is remekül használható.

Hogyan kell tisztítani a hajkefét?

Fontos, hogy időnként tisztítsa meg a hajkefét, hogy tisztán tartsa. Ezt a következő módon teheti meg:

 • 1. lépés: fésűvel távolítsa el a hajmaradványokat.
 • 2. lépés: Töltsön meg egy tálat meleg vízzel, és adjon hozzá enyhe sampont vagy szódabikarbónát.
 • 3. lépés: áztassa az ecsetet néhány órára.
 • 4. lépés: súrolja le a maradék szennyeződéseket.
 • 5. lépés: hagyja megszáradni egy törölközőn, és a kefe újra olyan, mintha új lenne!
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.