ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Kérastase Blond Absolu

Minden szőke haj számára elengedhetetlen a megfelelő hajápolás és védelem. A Kérastase Blond Absolu segítségével optimálisan ápolhatja szőke haját, miközben megőrzi a kívánt színtónust. Különösen a szőke hajnak van szüksége jó ápolásra! A Blond Absolu jó ápolásán kívül olyan termékek is vannak, amelyek biztosítják, hogy a hajad gyönyörűen hűvös szőke maradjon. Fedezze fel a Kérastase Blond Absolu termékeket az alábbiakban!

 


Blonde Absolu by Kérastase

A Kérastase Blond Absolu termékcsalád célja a szőke haj optimális ápolása és a megfelelő színtónusok kiemelése. A szőke haj, különösen ha szőkített, erős ápolást igényel. Ezt nyújtja a Kérastase Blond Absolu a hialuronsavból és az edelweiss olajból. A hialuronsav mélyen hidratálja a hajat, csökkenti a göndörödést és növeli a fényt. Az edelweissből származó tápanyag pedig rugalmasabbá és védettebbé teszi a hajat.

Blond Absolu termékek

A Blond Absolu termékcsaládot úgy tervezték, hogy személyre szabott rutint hozzon létre a szőke, szőkített vagy szőkített haj számára. A szőke és szőkített haj színét gyorsan befolyásolják az alaptónusok. A Blond Absolu termékcsalád ezért olyan termékeket tartalmaz, amelyek kifejezetten az Ön hajának színtónusainak ápolására és fenntartására irányulnak.

A nagyszerű eredmények érdekében javasoljuk a sampon és a kondicionáló, valamint a tápláló maszk használatát. Az, hogy mely termékeket érdemes kombinálni, a hajától és a problémáktól függ. Például egy jó alap kondicionáló a Blond Absolu Cicaflash. A különböző típusú szőke hajak számára a Blond Absolu termékeket a szőke haj leggyakrabban előforduló problémáinak megfelelően állítottuk össze egy szettben!

Ha mélyebb ápolásra vágyik, mert szőke haját a színtelenítés károsította, akkor ott vannak az extra ápoló Blond Absolu termékek. A Bain Cicaextreme sampon gazdag krémes formulával rendelkezik a mosás közbeni ápoláshoz, a Masque Cicaextreme pedig intenzív hidratálást biztosít, amire az elszíneződött hajnak szüksége van!

Kérastase Silver sampon

A Blond Absolu termékcsaládon belül található sok szőke kedvenc Silver samponja is. A Kérastase Silver Shampoo, melynek neve Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet in full, lila pigmentekkel van tele, hogy eltávolítsa a meleg és sárga árnyalatokat a szőke hajból. A Kérastase Blond Absolu Silver samponnal visszaadja hajad hűvös színét, így gyönyörű hamvas szőke hatást érhetsz el.

Ha még nagyobb semlegesítésre van szükséged, vagy inkább kedvenc samponodat használod egy színsemlegesítő termékkel együtt, választhatod a Blond Absolu Masque Ultra-Violet maszkot is. Ez szintén lila pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a sárga alaptónusokat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.