ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kérastase Hővédelem

A Kérastase Heat Protection egy forradalmi termékcsalád, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje a hajat a hőkezelések, például a hajszárítás és a hőkezelés okozta károsodástól. A Kérastase Heat Protection termékek innovatív formulákkal és összetevőkkel gazdagodnak, amelyek segítenek megvédeni a hajat a hő pusztító hatásaitól, miközben javítják a fényt és az erősséget. Annak ellenére, hogy a hővédő termékek soha nem akadályozzák meg teljesen a károsodást, az olyan termékcsaládok, mint a Kérastase Heat Protection, óriási segítséget nyújthatnak! Fedezd fel hát az előnyöket a Salontopperben most!

Válogató

Oldalanként
Kérastase
Hairtype
Hajproblémák
Ár

Egészségesebb haj a Kérastase Hővédelemmel

A haj védelme a hőforrásoktól, például a hajszárítótól, hajegyenesítőtől és hajsütővasaktól fontos, mert a hő károsítja a hajat. A hő hatására a haj szárazabbá válik, károsodik a rugalmassága, és akár hajtöredezéshez is vezethet. Ezenkívül a haj elveszíti természetes fényét és vitalitását. Az olyan hővédő termékek használatával, mint a Kérastase Heat Protection, mindez kevésbé károsodhat. A Kérastase Heat Protection termékek egyik fő összetevője a hővédő polimer, amely gátat képez a haj és a hőforrások között. Ez biztosítja, hogy a haj védve legyen a hőkárosodástól, így egészségesebbnek tűnik és tovább tart.

Minden hajtípusra

A Kérastase Heat Protection termékcsalád termékei különböző változatokban, többek között spray-k, krémek és olajok formájában kaphatók, így minden hajtípusra és hajformázási igényre van megfelelő megoldás. Ráadásul a termékek használata egyszerű, és nem nehezítik vagy zsírosítják extra mértékben a hajat. Szűrőmenünkben könnyedén megadhatod, hogy milyen hajtípusra szeretnéd a Kérastase Heat Protection kollekció valamelyik termékét. Így megóvhatod a hajadat, és újra ragyogóan fogsz távozni!

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.