ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajszerszámok

Kínálatunkban sokféle hajformázó eszközt és hajszerszám-kiegészítőt talál. A hajszerszám elengedhetetlen termék ahhoz, hogy haját vagy szakállát szépen formázza. Egy hajsütővas segítségével például extra volument varázsolhatsz, egy trimmelővel pedig könnyedén szép, sima végeredményt adhatsz szakálladnak. A Salontotal.hu weboldalon minden olyan eszközt megtalálsz, amire szükséged van a gyönyörű frizurák elkészítéséhez vagy felújításához. Így elérheted a kívánt frizurádat.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Hajszárító és diffúzor

Az egyik legismertebb hajszárító eszköz a hajszárító. A hajszárítóval könnyen és rövid idő alatt megszáríthatja a haját. A készülék meleg légáramlásának köszönhetően a hajad gyorsan megszárad. Göndör fürtjei vannak? Akkor válasszon diffúzorral ellátott hajszárítót. A diffúzor egy olyan tartozék, amely a hajszárítás közben a helyén tartja a hajat. Ez megakadályozza a göndörödő hajat.

Hajszárító kefe

Ha nagyobb volument szeretne a hajtöveknél, ideális a hajszárító kefe. A hajszárító kefével könnyedén létrehozhatsz egy gyönyörű fésült frizurát is. A hajszárító kefék mellett vannak kerek kefék is, amelyeket hajszárításkor használhatsz. Ezek volument teremtenek, és szépen fújják a hajat.

Hajkiegyenesítő

Amikor a haj megszáradt, elkezdheted formázni. A hajegyengető simává és gyönyörű fényessé teszi a hajat. A hajvasalók gyakran néhány perc alatt felmelegednek, és a lemezeknek köszönhetően könnyen siklanak a hajon. A finom hajegyenesítők minden hajtípushoz alkalmasak.

Hajsütővas

Gyönyörű göndör fürtöket készíthetünk göndörítővas segítségével. A kerek tincs felmelegszik, és gondoskodik arról, hogy a hajad szép hullámosra hullámosodjon. A göndörítővas különböző átmérővel kapható, így a mérettől függően nagy vagy kis fürtöket készíthetsz. Mindig használj hővédőt, hogy megvédd a hajadat a melegítő eszközzel szemben.

Hajvágógépek

A hajvágógép lehetővé teszi, hogy a hajadat a kívánt hosszúságúra borotváld, vagy a szakállat szorosan befejezd. Teljesen nyírt vagy alulvágott: egy jó hajvágógép segíthet. Kaphatóak vezeték nélküli és konnektoros változatban is. Különböző méretekben is omen.

Trimmer

Egy trimmelővel könnyedén meg tudja vágni a haj vagy a szakáll kontúrjait, és simán karban tudja tartani a bajuszt, a szakállat vagy a pajeszot. Ezek a szőrszerszámok gyakran többféle rögzítősapkával rendelkeznek, hogy a hajszálakat a kívánt hosszúságúra vághassák. A fej- és szakállszőrzethez való trimmer mellett a fül- és orrszőrzethez is vannak ilyenek. A hajnyírógépek és trimmerek tartozékaiért is fordulhat hozzánk.

Hajszerszámok rendelése a Salontotal.hu

A hajszerszámok minden fürdőszobában elengedhetetlen kellékek. Akár göndörítővel szeretné formázni a haját, akár trimmelővel szeretné felfrissíteni. Ha szeretné használni valamelyik hajszerszámot, akkor a Salontotal.hu oldalon számos előnnyel rendelheti meg azokat. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.