ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bőrápolás gyermekek számára

Abőrápolás fontos része gyermeke ápolási rutinjának. A jó bőrápolás biztosítja, hogy gyermeke bőre egészséges maradjon és védve legyen a külső hatásoktól. Ezen az oldalon a gyermek bőrápolásra alkalmas baba- és gyermektermékek választékát találja.

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Testápoló gyermekeknek

A gyermekek bőre vékonyabb és érzékenyebb, mint a felnőtteké, ezért gyorsabban kiszáradhat. Ezért a finom testápoló elengedhetetlen a gyermek bőrápolási rutinjában. A kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett testápoló gyakran mentes többek között a parfümöktől és a parabénektől. A testápolót zuhanyzás vagy fürdés után is alkalmazhatod, hogy a bőröd jól hidratált és csodálatosan puha maradjon.

Fürdő- és tusfürdő termékek gyerekeknek

A fürdés vagy zuhanyzás tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy gyermekével együtt pihenjen. Kínálatunkban olyan fürdő- és tusfürdőket talál, amelyek nem csak tiszta és ápolt bőrt biztosítanak, hanem a fürdőben vagy a zuhany alatt is szórakozást nyújtanak. Válasszon például természetes fürdőolajat vagy nyugtató fürdőbuborékokat.

Pelenkakrém és törlőkendők gyermekeknek

A pelenkák területén a bőrnek nedvességgel és súrlódással kell megküzdenie, ezért könnyen irritálódhat. Gondoskodjon tehát erről a bőrről pelenkakrémmel és törlőkendőkkel. A popsikrém tulajdonképpen nélkülözhetetlen a bőr ápolása során. Ez a termék segít megelőzni és kezelni a pelenkakiütést, valamint puhán és rugalmasan tartja a bőrt. Emellett használjon enyhe, nedves törlőkendőket, hogy pelenkázáskor könnyen megtisztíthassa gyermeke fenekét.

SPF gyermekek számára

A gyermekek bőre sokkal vékonyabb, mint a felnőtteké, és a gyermekek saját fényvédelme nagyon gyenge. Egy gyermek gyorsabban leég a napon, ezért fontos, hogy mindig magas fényvédő faktorú (lehetőleg SPF 50 vagy magasabb) fényvédő krémet használjon. Ügyeljen arra, hogy olyan naptejet válasszon, amely nem tartalmaz parfümöt és parabéneket, és alkalmas az érzékeny bőrre.

Tartsa gyermeke bőrét egészségesen és védetten a megfelelő gyermekbőrápoló termékekkel.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.