ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Ajkápolás

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az arcunk ápolása, de közben néha elfelejtjük, hogy az ajakápolás is része ennek. Az ajkak ugyanolyan fontosak, mint az arcunk jobb oldala, ezért ugyanannyi figyelmet érdemelnek. ajkaink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, például a hidegnek, a melegnek, a napnak és a szélnek. Ezáltal kiszáradhatnak és kicserepesedhetnek, ami nem csak kellemetlen, de még egy kicsit csúnya is lehet. Az ajakápolás segít megelőzni ezeket a problémákat és megőrizni az ajkak egészségét. Böngésszen most a kínálatban, hogy megtudja, melyik terméket használhatja!

Válogató

Oldalanként
Featured
Huidtype
Ingrediënten
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A jó ajakápolás előnyei

A megfelelő ajakápolás csodálatosan egészséges és puha ajkakat biztosít. Emellett segít megvédeni őket a különböző hőmérsékletektől. Továbbá a jó ajakápolás csökkenti a kicserepesedés kockázatát. Ha rendszeresen hámlasztja és a Salontotal.hu hidratáló termékeit használja, kevésbé fog szenvedni a kicserepesedett ajkaktól. Így elkerülheti a száraz ajkakat és az irritáló, kicserepesedett ajkakat. Ha szereted a rúzst, az is jó, ha az ajkaid szépek és simák. Tehát mindenféle előnye van annak, ha jól ápolod a bőrödet és az ajkaidat!

A jó ajakápolás puha ajkakat jelent

A Salontotal.hu tippje : használd a hámlasztást ajakápolásként! Az ajkak hámlasztása azért fontos, mert segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Az elhalt hámsejtek felhalmozódhatnak az ajkakon, ami miatt azok szárazak, érdesek és repedezettek lesznek. Ezeknek az elhalt hámsejteknek az eltávolítása javíthatja a vérkeringést, és segíthet abban, hogy az ajkak puhábbak és egészségesebbek legyenek. Az ajkak hámlása segít az ajkak előkészítésében más ajakápoló szerek, például a hidratálás számára, így az olyan termékek, mint az ajakbalzsam, jobban felszívódnak. Tekintse meg termékeinket az arcradír termékcsaládban is!

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.