ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Arctisztító

Egy jó arctisztító valóban nélkülözhetetlen a napi bőrápolási rutinban. A nap folyamán sok szennyező anyag kerül a bőrödre, de a faggyú és a smink is felhalmozódik. Ezért nagyon fontos, hogy bőrét reggel és este a bőrtípusához igazodó, jó arctisztítóval tisztítsa. Használ már arctisztítót? Szívesen segítünk megtalálni a bőrödnek megfelelő tökéletes tisztítószert.

Válogató

Oldalanként
Featured
Borproblémák
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Egy arctisztító

Az arctisztító egy olyan termék, amelyet a bőr tisztítására használ. Eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, a faggyút és a sminket. Ez a bőrápolási rutin első lépése, és tulajdonképpen a legfontosabb. A tisztítás azt is lehetővé teszi, hogy a bőrápolási rutin következő lépései, például a szérum és a krém megfelelően behatoljanak a bőrbe.

A legjobb arctisztító

Nehéz megmondani, hogy mi a legjobb arctisztító. Ennek oka, hogy a terméknek meg kell felelnie az Ön bőrtípusának és állapotának. Zsíros, száraz vagy esetleg kombinált bőre van? Vagy olyan arctisztítót keres, amely küzd a bőr öregedése ellen vagy hidratálja a bőrt? Tehát sokféle arctisztító közül lehet választani. Minden reggel és este tisztítószert kell használni. Bőre éjszaka keményen dolgozik, hogy helyrehozza a napi hatások okozta károkat. Ennek hatására a bőr több faggyút termel, hogy eltávolítsa a salakanyagokat a bőrből, amit reggel egy jó arctisztítóval újra le kell mosni. A bőr esti tisztítása valójában még fontosabb. A bőr egész nap faggyút termelt, felszedte a szennyeződéseket, és talán még sminket is felvitt. Ha ezt rajta hagyod, a bőröd eltömődik, és legyünk őszinték, nem fogod nagyon finomnak és tisztának érezni. A tisztítás a bőrápolási rutin első és legfontosabb lépése.

Hogyan kell használni

A tisztítószerek használata termékenként eltérő. Egyes termékeket nedves bőrre, másokat közvetlenül a száraz bőrre kell felvinni. Ami mindenhol ugyanúgy működik, az az, hogy a tisztítószert egy ideig be kell masszírozni a bőrbe, hogy az összes "szennyeződést" eltávolítsa a bőrből és a pórusokból. Ha például éjszakára fent hagyja a sminkjét, a pórusai gyorsan eltömődnek. Ez mitesszerek vagy akár pattanások kialakulásához vezethet. Használat előtt a helyes használathoz olvassa el figyelmesen a termék magyarázatát. Gyakran hallani, hogy az emberek azt mondják, csak vízzel mossák meg az arcukat. Ez semmit sem tesz a bőrnek. Összehasonlításképpen: mindig mosószerrel mosod a ruháidat, hogy megtisztítsd őket és friss illatot adj nekik, igaz? A faggyú, a smink és az anyagok egyszerűen a bőrön maradnak, ha csak vizet használunk. A jó arctisztító ezért is nagyon fontos!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.