ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Éjszakai krém

Az alvás nagyon fontos, mind magadnak, mind a bőrödnek! Ahhoz, hogy bőrét éjszaka is jól ápolja és táplálja, használjon éjszakai krémet. Hosszú idő áll rendelkezésére, hogy felszívódjon, és ezért jól tudja végezni a munkáját. Egész nap sminket viselsz, és szeretnél extra ápolást adni a bőrödnek? Akkor egy éjszakai krém is ideális. Válasszon egyet széles kínálatunkból, és bőre másnapra babapuha lesz!

Válogató

Oldalanként
Huidproblemen
Huidtype
Ingrediënten
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Egy jó éjszakai krém a bőrödnek!

A jó éjszakai krém elengedhetetlen a napi bőrápolási rutinhoz. De melyik a legjobb a bőrödnek? Ez nagyon személyes. A krémet a bőröd igényeihez kell igazítanod, ezért alaposan nézd meg a bőrtípusodat és a bőröd állapotát.

Éjszaka a bőr aktívabb, mint nappal, és a napközben okozott károk (pl. UV-sugárzás, szennyeződések és stressz) helyreállításával van elfoglalva. Az éjszakai krém segít ebben a folyamatban. Az éjszaka folyamán a hatóanyagok mélyebben és jobban felszívódnak, mivel a sejtek megújulása ekkor a legmagasabb. A felhalmozódott károsodásokat kezeljük, és a bőr megkapja a szükséges ápolást és táplálást. Az eredmény: ragyogó bőr!

A bőrápoló termékeket mindig tiszta bőrre alkalmazza. Ezért először egy alapos tisztítással távolítsa el a sminkmaradványokat, a faggyút és a szennyeződéseket a bőréről. Az extra hatás érdekében alkalmazzon bőrolajat vagy szérumot a krém alá. Úgy érzi, hogy az éjszakai krémek túlságosan telítettek vagy zsírosak, és úgy érzi, mintha az arca a párnához tapadna? Akkor kezdd el időben a bőrápolási rutinodat! Alkalmazzon bőrápoló termékeket, és üljön még egy kicsit a kanapén. Így a bőröd megkapja a szükséges ápolást, és a termékek egy ideig be tudnak hatni.

Mi a különbség a nappali és az éjszakai krém között?

Fontos, hogy a bőrápolási rutinban legyen egy nappali és egy éjszakai krém. De mi a különbség a kettő között? A nappali krém gyakran tartalmaz olyan összetevőket, amelyekre a bőrnek csak nappal van szüksége, például fényvédőt vagy C-vitamint. Az éjszakai krém stimulálja és helyreállítja a bőrt, és tápanyagokban gazdag. Gyakran víz az olajban emulzió, ezért kissé olajosabb.

Vannak nappali és éjszakai krémek is egyben. Ezeket 24 órás krémeknek is nevezik. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazt a terméket használja reggel és este.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.