ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szemránckrém

Tudtad, hogy a szemed körüli bőr más, mint a bőr többi része? Ez a bőr sokkal vékonyabb és érzékenyebb, így gyorsabban kialakulnak a finom vonalak és ráncok. Ezért fontos, hogy jó szemránckrémet használjunk erre a területre. Használsz már szemránckrémet a napi bőrápolási rutinodban? Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő terméket.

Válogató

Oldalanként
Borproblémák
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

 

Szemránckrém használata

A szem körüli bőr sokkal vékonyabb és érzékenyebb, mint a bőr többi része. Egyes nappali vagy éjszakai krémek nem adnak elegendő táplálékot a szem alatti bőrnek, így a bőr nem kap elegendő ápolást. A bőr fáradtabbnak tűnhet, és a szem környékén gyorsabban megjelenhetnek a finom vonalak és ráncok. Ezért javasoljuk, hogy mindig használjon külön szemránckrémet a szem körüli bőr ápolására. Végül is a legjobbat szeretné a bőrének. Kínálatunkban többféle szemránckrém is megtalálható. A szemránckrémet ugyanúgy a tiszta bőrre kell felvinni, mint bármely más terméket. Csak egy kis mennyiségre van szükséged, körülbelül borsónyira. A túl sok termék sem jó. Kenje a krémet a gyűrűsujjára, és kívülről befelé haladva vigye fel. A legjobb, ha ezt a gyűrűsujjal teszi, mivel az a legpuhább tapintású. Ez biztosítja, hogy a szem körüli vékony bőrre alig vagy egyáltalán nem nehezedik nyomás. A krémet paskoló mozdulatokkal masszírozza be. Vigyen fel szemránckrémet az arccsontja szélére, amelyet közvetlenül a szem alatt érez. Minden reggel és este használja kedvenc szemránckrémjét.

A legjobb szemránckrém

A legjobb szemránckrém mindenkinek más és más. Szeretsz teljes szemránckrémet használni, vagy inkább olyat, amelyik gyorsan beszívódik a bőrbe. Számos különböző típus létezik, amelyek táplálják, hidratálják, nyugtatják vagy feszesítik a bőrt. A Dermalogica Awaken Peptide Eye Gel hidratál, feszesít, csökkenti a puffadást és a finom vonalakat. A Mario Badescu szemránckrém csökkenti a puffadást, ragyogóvá teszi a fáradt szemet, hidratálja és puhítja a bőrt. Az Aveda Botanical Kinetics Energising Eye Creme csökkenti a szem alatti sötét karikákat és puffadtságot. A bőr is jól hidratált. A jó hidratálás fontos a szem alatti vékony bőr számára. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezze a ragyogó bőrt, egészséges és gyönyörű megjelenést biztosítva Önnek.

Különbség a szemkrém és a szemszérum között

A szemszérum koncentráltabb, mint a szemkrém, ezért sok hatóanyagot tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe. A szemszérumot önmagában is alkalmazhatja, de a jobb hatás érdekében a szemránckrém alá is felviheti. Természetesen egy jó szemránckrémnek is van elég aktív összetevője, amely behatol a bőrbe. A szérum kevésbé érződik telítettnek, mint a krém. Teljesen mindegy, hogy melyik terméket használja, mindkettő ápolja a szem körüli bőrt. Nélkülözhetetlen termék a napi bőrápolási rutinban.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.