ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Toner

A tonizáló arcápoló extra gondoskodást jelent a bőr számára. Ez egy híg folyadék, amelyet a bőr megtisztítása után használ. A tonizáló arcápolót gyakran toniknak vagy testápolónak is nevezik. Az arctonik használata után a bőr frissnek és ragyogónak tűnik. Használsz már tonikot az arcodra a napi arcápoláshoz?

Válogató

Oldalanként
Borproblémák
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Legjobb toner arc

A legjobb tonizáló arctisztító mindenkinek más és más. Száraz vagy zsíros a bőre? Ennek oka, hogy a tonikot a bőrtípusához vagy bőrállapotához kell igazítania. Az arctonik használatával helyreállítja a pH-értéket, felfrissíti a bőrt, extra ápolást biztosít, és könnyedén eltávolítja az arctisztító használata után visszamaradt smink utolsó nyomait. Egyensúlyozza bőrét a megfelelő termékekkel.

Különböző típusú arctonerek

Többféle arctoner létezik. A tonikot gyakran nevezik toniknak vagy testápolónak is, ezek valójában mind ugyanolyan termékek. Ez egy híg folyadék, amely helyreállítja a bőr pH-szintjét, és egyensúlyba hozza azt. A különbség az arcápoló tonerben valójában a csomagolásban rejlik. A legelterjedtebb csomagolással a terméket egy vattapamacsra csepegteti. Erre példa a RoC Perfecting Toner. A pumpás palacknak van egy szivattyús rendszere. Tegye a vattapamacsot a tartályra, nyomja meg többször a pumpát, és a vattapamacs megtelik a tonerrel. Az egyik kedvencünk a Medik8 Press & Glow. Van spray változat is. Egy példa a spray-vel ellátott arctonerre a Dermalogica Hyaluronic Ceramide Mist. Ezt a változatot a finom ködnek köszönhetően könnyen és gyorsan permetezheti az arcára.

Arctoner használata

  • 1. lépés: Tisztítsa meg a bőrt kedvenc arctisztítójával.
  • 2. lépés: Vigye fel a tonikot egy vattapamacsra, vagy fújja a bőrre.
  • 3. lépés: Menjen végig a bőrön a vattapamaccsal.
  • 4. lépés: Fejezze be a nappali vagy éjszakai krémmel.
  • Tipp: Használsz peelinget vagy maszkot tisztítás után? Ezután vigye fel a tonikot, majd fejezze be a krémmel.

Az arctoner és az arcpermet közötti különbség

A tonik helyreállítja a pH-értéket és felfrissíti a bőrt. Ezért reggel és este a bőr megtisztítása után alkalmazza. Az arcpermetet vagy arclemosót általában a smink rögzítésére és a bőr felfrissítésére vagy hűtésére használják. Ezek a termékek hidratálják a bőrt is. A nyári hónapokban remekül használható az arcpermet.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.