ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Frakkoló krém férfiaknak

Aférfiaknak szánt hajformázókrém nélkülözhetetlen termék minden olyan férfi számára, aki értékeli az ápolt megjelenést és a jól formázott frizurát. Akár egy laza megjelenésre, akár egy elegáns vágásra vágyik, a megfelelő styling krém mindent megváltoztathat. Nemcsak a kívánt tartást és textúrát biztosítja, hanem ápolja a hajat és a fejbőrt is. A piacon kapható formázókrémek sokfélesége miatt fontos, hogy olyan terméket válasszon, amely megfelel az Ön hajtípusának és hajformázási igényeinek.

Válogató

Oldalanként
Ingrediënten
Kategória
Ár
Márka

Hogyan válasszuk ki a megfelelő styling krémet?

A megfelelő hajformázó krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni a hajtípust és az elérni kívánt külsőt. Íme néhány tipp:

  • Sűrű és rakoncátlan haj: Válasszon erősebb tartást, hogy a haját kordában tartsa.
  • Finom és vékonyszálú haj: A legjobb választásegy könnyű krém, amely volument ad anélkül, hogy elnehezítené a hajat.
  • Göndör haj: Keressen olyan krémeket, amelyeket kifejezetten a fürtök meghatározására és a göndörség elleni küzdelemre terveztek.

Miért használjon hajformázó krémet?

A formázókrém használatának számos előnye van. A stylingkrémnek köszönhetően természetes, rugalmas tartást élvezhet, így könnyedén átformázhatja haját a nap folyamán. Ez azt jelenti, hogy nem vagy egyetlen megjelenéshez kötve. Egy másik előnye a formázókrém egyszerű használata. A termék felvitele egyszerű és könnyed, így még azok is könnyen kezelhetik, akik nem rendelkeznek nagyfokú hajformázási tapasztalattal. Ráadásul ugyanilyen könnyen kimosható, így nem kell feleslegesen időt töltenie a termék eltávolításával.

Alkalmazási tippek a legjobb eredmény érdekében

A formázókrém optimális használata érdekében van néhány alkalmazási tipp, amelyet követhet:

  • Formázás előtt: A krémet a hajszárítás előtt vigye fel a kissé nedves hajra. Ez segít a kívánt forma és volumen kialakításában.
  • Mennyiség: Ne használjon túl sok terméket. Gyakran elég egy kis mennyiség is, és megakadályozza, hogy a hajad elnehezüljön és zsírosodjon.
  • Melegítse fel: Dörzsölje a krémet a keze között, hogy felmelegedjen. Így könnyebb egyenletesen eloszlatni a hajadon.
  • Hátulról előrefelé haladva: Kezdje a felvitelt a tarkójánál, és haladjon előrefelé. Ez megakadályozza, hogy az elejére túl sok termék kerüljön, és ne tűnjön zsírosnak.
  • Formázza az ujjaival: A természetesebb megjelenés érdekében formázza a haját az ujjaival, vagy használjon fésűt a feszesebb végeredmény érdekében.

Röviden, a hajformázókrém sokoldalú megoldást kínál mind a hajformázáshoz, mind a hajápoláshoz. Rugalmasságával, ápoltságával és könnyű használatával nélkülözhetetlen termék mindazok számára, akik egészséges és ápolt hajjal, könnyedén formázható megjelenésre törekszenek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.