ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Haj paszta férfiak

AHair Paste Men elengedhetetlen termék a hajformázási rutinodban. Akár elegáns, üzleti stílusú, akár laza, kócos frizurát szeretne, a hajpaszta biztosítja a szükséges rugalmasságot és tartást. Tökéletes minden hajtípushoz és stílushoz, ez a sokoldalú hajpaszta minden férfi fürdőszobájában kötelező darab. A hajpasztával könnyedén formázhatja haját, és egész nap megbízható tartásra számíthat.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Különböző típusú hajpaszták

A különböző típusú hajpaszták egyedi formázási lehetőségeket kínálnak. A matt paszták tökéletesek a természetes, csillogás nélküli megjelenéshez, ideálisak, ha finom formázásra törekszik A textúrázó paszták extra volument és hűvös, laza textúrát biztosítanak, így játékos vagy kifinomult frizurákat készíthet. A hosszú távú, egész napos tökéletesség érdekében vannak erős tartású paszták, amelyek szilárd tartást biztosítanak a hajon, és alkalmasak a sima, strukturált frizurák vagy a dinamikusabb megjelenések elkészítéséhez. A hajpaszta kiválasztása a kívánt megjelenéstől és a formázási igényektől függ. Kísérletezzen a különböző típusokkal, hogy felfedezze, melyik illik a legjobban a hajához.

Miért érdemes hajpasztát használni?

A hajpaszta nemcsak sokoldalú, hanem számos előnnyel is jár:

  • Rugalmasság: Bármilyen stílushoz alkalmazkodik.
  • Nem fénylik: A természetes megjelenésért.
  • Hosszantartó tartás: Egész nap megmarad anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

Válasszon minőséget és stílust

A Salontotal.hu oldalon a legjobb márkák férfi hajpasztáinak széles választékát találja. Fedezze fel a tökéletes pasztát a hajához, és élvezze az egész napos frizurát. Válasszon minőséget és stílust, és vágjon bele egy gyönyörű frizurába.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.