ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Razor

A jó borotva kiválasztása nagyon fontos. A megfelelő fajta kiválasztásával extra sima és szoros borotválkozást érhet el. A Salontotal.hu különböző típusokkal rendelkezik modellezéshez, vágáshoz és borotváláshoz. Készítse el a legszebb vágásokat a legkreatívabb vágással, ha széles választékunkból választja ki a pengék egyikét.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Borotvák fodrászok számára

Ezen az oldalon a szalonban történő professzionális használatra alkalmas borotvákat talál. Lehetővé teszik, hogy kreatív és elegáns szakállakat/frizurákat hozzon létre. A nyitott borotva hiteles borotválkozási élményt biztosít. A penge hossza, amely lehetővé teszi, hogy az arcfelület nagy részét lefedje, gyorsabb befejezést tesz lehetővé, és csökkenti a bőrirritációt.

Férfi borotva

A Jaguar vagy Feather borotvával könnyedén leborotválhatja a férfi szakállát vagy szőrzetét. A szakáll és/vagy bajusz borotválása maximálisan kontrollálható, és sima, ápolt bőrt hagy maga után. Praktikus termék a ház körül!

Hogyan kell használni a borotvát?

  • 1. lépés: Először nedvesítse meg a bőrt vízzel.
  • 2. lépés: Vigyen fel borotvahabot, borotvaszappant vagy borotvavajat a bőrre, és jól habosítsa fel.
  • 3. lépés: Óvatosan csúsztassa végig a borotvát az arcon, és távolítsa el a szőrszálakat.
  • 4. lépés: Befejezésül használjon finom szakállolajat vagy aftershave-et, hogy extra táplálást biztosítson a bőrnek és/vagy a hajnak.

A legjobb borotva

A legjobb borotvát keresi? Néhány népszerű penge:

  • A Jaguar JT1 egy műanyag nyéllel ellátott kés. Ez a termék hosszú, 62,0 mm-es pengéket tartalmaz, amelyeket a kihúzható pengetartó segítségével könnyen cserélhet. 10 kést tartalmaz.
  • A Tondeo Sifter Classic Set szalonban történő professzionális használatra alkalmas. A pengetartó rozsdamentes acélból készült, és a pengével könnyen és biztonságosan borotválkozhat. Ez a termék tényleg egy mindenes a fodrászatban! Egyszerű; a fésű is a fogantyúhoz van erősítve. Ezzel a rendíthetetlen termékkel a legszebb vágásokat készítheti el a legkreatívabb vágással. A Tondeo Sifter nagyon alkalmas a TSS3, TCR és TCR törzsi stílusú pengékhez.
  • A Clubman Pinaud Straight Edge Razor kiváló minőségű anyagból készült. A kés nem rozsdásodik, mivel rozsdamentes acélból készült. Ez a termék ujjtámasszal rendelkezik, így mindig ergonomikusan dolgozhat.

Vásároljon borotvát

Vásárolja meg a legjobb borotvákat a Salontotal.hu! Kínálatunkban különböző, jó minőségű típusokat talál, így mindig van az Ön számára megfelelő. Professzionális használatra alkalmasak, és nagyszerű borotválkozási élményt nyújtanak!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.