ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Borotvaecset

Visszatér a hagyományos borotválkozás borotvaecsettel! Ezekkel az ecsetekkel könnyen eloszlathatja a borotválkozási termékeket, például a borotvahabot vagy a borotvahabot a szakállszőrszálakon. Ez biztosítja a sima borotválkozási eredményt. A Salontotal.hu weboldalon a szakállápoló termékek széles választékát kínáljuk, beleértve a borotvaecsetet is. Használod már a borotválkozási rutinodban?

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A borotvaecsetek típusai

Sokféle borotvaecset létezik, de a fő különbség elsősorban a szőrtípusban rejlik. Minden ecset alkalmas borotvahab vagy borotvahab felvitelére. Melyik hajtípust részesíted előnyben? A borotvaecsetek a következőkkel kaphatók:

  • Szintetikus sörték: a szőrtípust akkor válassza, ha nem szeretne állati eredetű termékeket használni. Manapság ezek a hajszálak már úgy készülnek, hogy alig lehet megkülönböztetni őket a valódi hajszálaktól. Ez a kefe ajánlott, ha pattanásoktól szenved, a sörték kevés baktériumot szívnak fel, így higiénikusabbá teszik. A szintetikus sörtékkel ellátott kefék más szőrtípusokhoz képest viszonylag olcsók. Egy példa a szintetikus sörtékkel ellátott ecsetekre a Clubman Pinaud Shave Brush, ez egy kiváló minőségű luxus ecset.
  • Borzszőr: ez a szőrtípus borzból származik. A sörték sok vizet szívnak fel, így jól használható borotválkozáshoz. A sörték még mindig ezüstszőr, finom borzszőr és graudas borzszőr különböztethetők meg. Ezek a kefék hosszú élettartammal rendelkeznek, de emiatt drágábbak is.
  • Disznósörte: a disznósörte borotvaecsetek meglehetősen kemény és vastag sörtékkel rendelkeznek. A disznósörtés ecsetre példa a Proraso Refreshing Classic Box weboldalról származó ecset.
  • Lószőr: a lószőr kefék a ló sörényéből és farkából készülnek. Ezek a sörték a borotválkozási termékek felviteléhez is nagyszerűek.

A legjobb borotvaecset

A legjobb borotvaecset mindenkinek más és más. Inkább nem használ állati eredetű termékeket? Így csak a szintetikus sörtékkel ellátott kefe marad. Ha nem bánja, hogy állati sörtékkel ellátott kefét használ, nagyobb a választék. Borz-, disznó- vagy lószőrrel készült kefét választasz? Adja meg a szakállának a szükséges ápolást, és vásároljon egy jó borotvaecsetet a Salontotal.hu oldalon.

Borotvaecset használata

Borotválkozás előtt mindig tisztítsa meg a bőrt. Ezután kenje be a bőrét borotválkozás előtti krémmel. Ez egy bőrre való készítmény. Töltsön meg egy edényt vagy speciális borotválkozó bögrét meleg vízzel, és nedvesítse meg az ecset sörtéit. Használja a borotvahabot vagy borotvahabot az ecseten, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcra. A termék szépen felhabzik, hagyja egy kicsit beszívódni. Most már elkezdheti a szakáll borotválását a kívánt módon. Befejezted a borotválkozást? Ezután mossa le a maradék habot vagy krémet az arcáról, és borotválkozás után borotválkozás utánival fejezze be. Ne felejtse el folyó vízzel tisztára öblíteni a jó borotvaecsetet, hogy eltávolítsa a sörték között maradt habot. Nyomja ki a vizet a sörtékből, majd hagyja megszáradni a sörtékkel lefelé. Így hosszú ideig használhatja kedvenc borotvaecsetjét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.