ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

cologne

A colognei egy könnyű parfüm, amely csodálatosan frissítő illattal rendelkezik, és tulajdonképpen mindig hasznos. Ideális például az ápolási rituálé befejezéseként vagy egy hosszú nap utáni felfrissüléshez. A colognei elengedhetetlen, hogy kéznél legyen!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Kölni parfüm

Az eau de cologne kifejezést általában akkor használják, ha egy könnyű illatról van szó, amely alacsonyabb koncentrációban tartalmaz illatanyagokat, mint egy eau de toilette vagy egy eau de parfum. A név Köln városáról származik, ahol a világ legrégebbi parfümgyára található.

A termék gyakran frissítő illatú, és főleg felfrissülésre használja. A citrusos jegyek, mint például a lime vagy a narancs, a kölni alapját képezik. Ezeket kiegészítik más összetevők, például a rozmaring vagy a szantálfa.

Az Eau de Cologne és az Eau de parfum közötti különbség

Gyakran hallani eau de parfumról vagy kölniről, de mi is pontosan a különbség a kettő között? A kölni különböző összetevőkből áll, például alkoholból, vízből és illatanyag-összetevőkből. Minél intenzívebb egy illat, annál több illatkomponenst tartalmaz. Ez tulajdonképpen megmagyarázza a különbséget. A kölni körülbelül 3-5% illatanyag-összetevőket tartalmaz, az eau de toilette körülbelül 5-10% illatanyag-összetevőket és az eau de parfum körülbelül 10-20% illatanyag-összetevőket.

Szóval, keres egy illatot, amivel felfrissítheti magát? Akkor válasszon egy kölnit. Még mindig olyan illatot keres, amely intenzív és hosszan tartó? Akkor válasszon parfümöt.

Kölni parfüm a Salontotal

A Salontotal számos különböző típusú kölnit talál. Néhány a kínálatunkban található topperek közül:

  • A Proraso Cologne Wood and Spice férfias és erőteljes illatú. Az illatkompozíció a sáfrány és a fahéj fűszeres csúcsjegyeiből áll, többek között szantálfával kombinálva. Ez a kölni tökéletesen működik a Proraso Wood and Spice termékcsalád többi termékével együtt.
  • A American Crew WIN Fragrance illatkompozíciója bergamott, citrusfélék, mandarin és meleg pézsma. Az összetevők egyedülálló összetétele felejthetetlen illatot teremt.
  • A 18.21 Man Made Sweet Tobacco Spirits közel 30 olaj gazdag keverékét tartalmazza . Sweet Tobacco citrusok és fűszeres sáfrány illata, egzotikus fák és pézsma csúcsjegyeivel.

 

Gyakran ismételt kérdések?

Mire használsz kölnit?

A kölni egy könnyű illat, amelyet például felfrissülésre használhatsz.

A kölni erősebb, mint a parfüm?

Nem, egy parfüm több illatanyagot tartalmaz, mint egy kölni. Ez azt jelenti, hogy a parfüm tovább tart.

Mi a különbség a kölni, az eau de toilette és az eau de parfum között?

A kölni gyakran könnyű és friss, az eau de toilette friss (nem túl erős), és néhány óra múlva eltűnik, a parfüm pedig sokáig illatozik, és magas koncentrációban tartalmaz aromás összetevőket.

A kölni körülbelül 3-5% illatanyag-összetevőket, az eau de toilette körülbelül 5-10% illatanyag-összetevőket és a parfüm körülbelül 10-20% illatanyag-összetevőket tartalmaz. Minél több illatanyagot tartalmaz egy illat, annál intenzívebb az illata.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.