ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szakáll sampon

Mindenki hallott már a hajsamponról, de a szakállsampon ugyanolyan fontos (legalábbis ha szakállad van). Végül is, miért ápolja a normál haját, de a szakállszőrzetét miért nem? Végül is a szakállad is ki van téve ugyanazoknak a külső tényezőknek, mint a fő hajad: a napnak, az izzadságnak, az esőnek és a szennyeződéseknek. A szakállnak is szüksége van a megfelelő tápanyagokra, hogy erős és egészséges maradjon. Tekintse meg teljes kínálatunkat, és válassza ki a szakáll(ak)hoz és bajuszhoz legmegfelelőbb szakállsampont!

Válogató

Oldalanként
Featured
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Miért szakállsampon?

Mint említettük, a szakállszőrzet is figyelmet igényel. Még jobb: az arcszőrzet gyorsabban kiszárad, mint a fejszőrzet. Ezért a szakállsampon (vagy szakállmosó) sokkal jobb a szakállnak, mint a hagyományos sampon. A közönséges sampon még gyorsabban kiszárítja az arcszőrzetet, mivel a benne lévő anyagok más típusú szőrzetre valók. A szakállsampon valóban erősíti a szőrzetet, és a szakállad mindig jól fog kinézni! És persze az is jó, ha a szakálladat tisztán tartod. Gondolj az ételmaradékokra, amelyek beleragadnak, az izzadságra, amely edzés közben folyik le, vagy a szennyeződésre, amely munka közben kerül bele.

A szakáll korpásodásának megelőzése

Nemcsak a fejhajon alakulhat ki a korpásodás egy formája, hanem a szakállban is megjelenhetnek pelyhek. Ennek oka lehet, hogy nem ápolja megfelelően a szakállát, és az alatta lévő bőr túlságosan kiszárad. Ez azért van, mert az arcszőrzet alatti bőr érzékenyebb, mint a feje tetején lévő bőr. Ha a normál samponban lévő "agresszívebb" anyagokat a szakálladra engeded, ezt észre fogod venni. Ez a másik ok, amiért a szakállsampon praktikus megoldás; ugyanolyan tisztán tartja a szakállat, mint a normál samponnal, ugyanakkor biztosítja, hogy az alatta lévő bőr egészséges maradjon.

Szakállszappan a legjobb márkákból

A Salontotal.huoldalon a legjobb márkák, mint a Proraso, American Crew, Reuzel és Clubman Pinaud, szakállsampont, szakállszappant és szakállkondicionálót talál. Minden márka, amely pontosan tudja, mire van szüksége a szakállának! Szeretné meglepni a szakállasát egy szép ajándékkal? Ezután több ajándékcsomagot is kínálunk Önnek, amelyek nem csak szakállsampont, hanem szakállformázó termékeket is tartalmaznak.

Vásároljon szakállsampont a Salontotal.hu

Röviden, a Salontotal.hu a megfelelő hely, ha szakállsampont keres. Ráadásul a sampont gyorsan és egyszerűen megrendelheti, sőt, ha vasárnap és hétfő között, este 10 óra előtt rendel, akár másnapra is kiszállítják. Kérdése van a szakállsamponokkal kapcsolatban, vagy nem tudja, melyik a legjobb szakállsampon az Ön szakálltípusához? Akkor ügyfélszolgálatunk szívesen segít!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.