ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szakáll formázás

A legszebb frizura eléréséhez nemcsak a szakállat kell megnyírni, hanem helyesen is kell formázni. Például az állon lévő szőrzetet meg kell kefélni, a szakállat pedig olajjal kell kezelni. A címen. Salontotal.hu megtalálja a legjobb szakállápoló termékeket. Például olyan márkák szakállápoló termékeit kínáljuk, mint a Suavecito, a Dapper Dan Beard, a Proraso és az American Crew. Fedezze fel tehát széles termékválasztékunkat, és ki tudja, lehet, hogy hamarosan Ön is elképesztően ápolt szakállal fog járkálni.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Szakáll formázás

A szakállformázó termékek típusai

Ahhoz, hogy a formázás sikeres legyen, különböző termékeket használhatsz a szakálladhoz. Először is fontos, hogy naponta fésülje meg a szakállát, mivel ez biztosítja, hogy a szakáll a megfelelő irányba nőjön. A szakáll mosásához használhat szakállsampont. A sampon enyhe tisztítóanyagai gondoskodnak arról, hogy a bőröd ne sérüljön. Ezenkívül a szakállsamponok gyakran tartalmaznak természetes olajokat, amelyek ápolják a bőrt, és a merev szakállszőrzetet puhábbá és szebbé teszik. A szakállolajjal a szakálladat is puhábbá, szelídebbé és teltebbé teheted. Vannak különböző szakállformázó termékek is, mint a viasz, a szakállvaj és a szakállbalzsam, amelyeket a szakáll formázására használhat.

Hogyan kezdjem el a szakállformázást?

Az Ön igényeinek megfelelő szakáll elkészítése valószínűleg sok időt vesz igénybe. Nem tudjuk felgyorsítani a haj, vagy ebben az esetben a szakállszőrzet növekedését. Azonban gondoskodhat arról, hogy a legjobb módon növekedjen. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb termékeket. Növekedés közben a szakálladat is megnyírhatod. Hogy milyen gyakran kell ezt megtenni, az az Ön akaratától és attól függ, hogy milyen gyorsan nő a szakálla. A növekedési folyamat során már formázhatja a szakállát. A szakállsampon és a szakállolaj használata az alatta lévő bőrre is vigyáz.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.