ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szakállolaj

A szakállolaj azért van, hogy extra hidratálást és ápolást biztosítson a szakálladnak. A szakállszőrzet természetesen nagyon különbözik a fejszőrzetétől. Nemcsak merevebbek, de kevesebb bőrápolásban is részesülnek. Ezért szakállolajra van szükség ahhoz, hogy szakállát egészségesen és szépen tartsa. A jó szakállolaj 80%-ban tápláló és hidratáló olajokból áll, amelyek ápolják a szakállszőrzetet és az arcbőrt.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A legjobb szakállolaj

A szakálltrend folytatódik, és egyes férfiak megfogadják, hogy soha többé nem borotválják le a szakállukat. Ezután elengedhetetlen, hogy szakállát megfelelően ápolja. Ehhez használhat szakállolajat. A szakállolaj segít szépen és egészségesen tartani a szakállszőrzetet, így az szebben fog kinézni. A kondicionáló olajok biztosítják, hogy bőre és haja hidratált és táplált legyen az optimális ápolás érdekében. A szakáll formázására nem használható, erre speciális szakállformázó termékek vannak. Azonban különböző illatokban kapható, így a szakálladnak rögtön jó illata lesz.

Miért szakállolaj

A szakállszőrszálak különböznek a fejszőrszálaktól. Valószínűleg önök is észrevették már ezt. Az arcodon lévő merev szőrszálak vastagabbak, és kevesebb tápláló olajat kapnak a saját bőrödből. Ezért extra gondoskodást kell biztosítania egy jó szakállolaj formájában. De milyen előnyei vannak ennek:

  • Hidratálja a szakállat és az alatta lévő bőrt
  • A szakállszőrzet kevésbé lesz durva
  • Egészséges fényt biztosít
  • A szakáll teltebbnek tűnik, mivel a szőrszálak megvastagodnak.
  • Kellemes illatot ad a szakállnak

Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyakran kell használni a szakállolajat?

Ez nagyban függ a saját preferenciáktól, de a napi használat természetesen lehetséges. Először mossa meg a szakállát egy jó szakállsamponnal, majd vigye fel a szakállolajat.

Mennyi szakállolajat használjak?

Egy normál szakáll esetében 5 csepp elég, de ha hosszabb, vastagabb szakállad van, akkor kicsit többet kell használnod. Különösen a hosszúságban lesz szükséged többre.

Hogyan kell alkalmazni a szakállolajat?

A csomagolástól függően az olajat közvetlenül a szakálladra vagy először a kezedre kenheted. Ha van pipettája, vigye fel közvetlenül az arcára. Egyébként egyszerűbb, ha először a kezére keni. Ezután masszírozza be az arcát a szakállolajjal, és oszlassa el a haján és a bőrén. Ha hosszabb szakállad van, győződj meg róla, hogy az olajat a hosszában is eloszlatod.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.