ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

American Crew pomádé

Az American Crew pomádékat kínál minden megjelenéshez és stílushoz, amire szükséged van. A könnyű tartástól az erős tartásig. Bármilyen külsőt is választasz ma, ezekkel a pomádékkal biztos lehetsz benne, hogy a hajad egész nap tartani fog!

Válogató

Oldalanként
Ár

American Crew

Az American Crew a férfi ápolás úttörője és trendteremtője. Professzionális termékeket keres? Akkor próbálja ki ennek a márkának a hajápolási termékeit. A termékek természetes összetevőkön alapulnak, amelyek védik a hajat és a fejbőrt.

A pommádék típusai

Az American Crew pamacsok egész nap szépen tartják a hajadat. Az egyes pomádék tartásukban és a velük létrehozható végső megjelenésben különböznek. Az, hogy melyik pomádét használja, a kívánt eredménytől függ.

American Crew classic pomade

Ez a pomádé vízbázisú, ezért vízzel könnyen kiöblíthető. Egy kis mennyiség ebből a termékből szilárdságot, rugalmasságot és fényt kölcsönöz a hajnak. Ez a pomádé ideális a sima, sima vagy bozontos megjelenéshez.

American Crew heavy hold pomade

Ez a pomádé extrém tartással rendelkezik, ami biztosítja, hogy a haj egész nap formában maradjon. A pomádé hosszantartó tartást biztosít, könnyen felvihető és nem hagy maradványokat.

American Crew cream pomade

Ez a pomádé enyhe tartást és lágy fényt ad. A termék természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy sok időt kellene a formázással tölteni. A haj a nap bármely szakában feljavítható ezzel a pomádéval.

Hogyan kell használni az American Crew pomádét

  • 1. lépés: kenjen egy kis mennyiségű pomádét a törölközőszáraz hajra.
  • 2. lépés: masszírozza be a tenyerével, vagy oszlassa el fésűvel vagy kefével.
  • 3. lépés: formázza a hajat a kívánt módon.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.