ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Andis Clippers

Ha olyan hajnyírógépet keres, amely professzionális minőséget kínál otthoni használatra, az Andis hajnyírógépek nagyszerű választásnak bizonyulnak. Az Andis egy neves amerikai márka, amely a kiváló minőségű fodrászati eszközök gyártására összpontosít. Egy Andis hajvágó ollóval biztos lehet benne, hogy egy nagy teljesítményű, tartós és precíz hajvágó ollóval rendelkezik, amely minden hosszúságú és textúrájú haj vágására alkalmas.

 

Válogató

Oldalanként
Ár

Tippek az Andis nyírógépek használatához

Ha Andis hajnyírógépet vásárolt, fontos, hogy tudja, hogyan kell a legjobban használni. Íme néhány tipp, amely segíthet Önnek:

  • Rendszeresen tisztítsa meg az Andis nyírógépet: Győződjön meg róla, hogy minden használat után megtisztítja a nyírógépet. Ez segít megelőzni a szennyeződések és szőrmaradványok felhalmozódását, így a nyírógépek jobban teljesítenek és tovább tartanak.
  • Használja a megfelelő rögzítőfésűket: Az Andis minden hajnyírógépéhez különböző hajhosszúságokhoz való különböző rögzítőfésűk tartoznak. Használja a megfelelő fésűs tartozékot a kívánt hajvágáshoz, és a nem kívánt eredmények elkerülése érdekében kerülje a nem megfelelőt.
  • Alaposan nedvesítse be a hajat: A legjobb eredmény érdekében ajánlott alaposan benedvesíteni a hajat, mielőtt elkezdené a vágást. A nedves haj könnyebben vágható és jobb eredményt ad, mint a száraz haj.
  • Kezdje lassan: Ha először használ Andis hajvágógépet, ajánlatos lassan kezdeni és megszokni a hajvágógépet. Kezdje például a fej oldalainak vágásával, majd haladjon a fejtető felé.
  • Rendszeres gyakorlás: A nyírógépek használata gyakorlatot és tapasztalatot igényel. Ezért tanácsos rendszeresen gyakorolni, és kísérletezni a különböző hajvágásokkal és technikákkal.
  • Ápolja a hajvágógépet: Ahhoz, hogy az Andis hajvágógépek jó állapotban maradjanak, fontos, hogy rendszeresen karbantartja őket. Ez magában foglalja a nyírógépek rendszeres tisztítását, a pengék élezését és az olaj cseréjét.
  • Legyen óvatos: Az Andis hajvágógép nagy teljesítményű eszköz, ezért fontos, hogy óvatos legyen a használata során. Ügyeljen arra, hogy mindig helyesen tartsa a nyírógépet, és a vágások elkerülése érdekében ne vágjon túl közel a bőrhöz.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.