ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Andis nyírógép

Az Andis Trimmer egy népszerű és professzionális eszköz, amelyet szakáll, bajusz, pajesz és nyakszőrzet vágására használnak. Úgy tervezték, hogy erőteljes és precíz legyen, lehetővé téve a szakáll gyors és egyszerű nyírását. A különböző tartozékokkal könnyedén beállíthatja a kívánt hosszúságot és variálhatja a stílusát. A Salontopperben megvásárolhatja az Andis trimmert, és élvezheti a szakértői tanácsadás, a kiváló ügyfélszolgálat és a gyors szállítás előnyeit. Fedezze fel magának most!

 

 

Válogató

Oldalanként
Ár

Előnyök Andis szakállvágó

Az Andis szakállvágót úgy tervezték, hogy erőteljes és precíz legyen, így könnyen és gyorsan nyírhatja szakállát. A precíz vágófejnek és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően még a legvastagabb szőrszálakat is könnyedén levághatja. Az Andis trimmer továbbá nagyon sokoldalú, és használható szakáll, bajusz, pajesz és nyakszőrzet trimmelésére. Ráadásul a különböző tartozékoknak köszönhetően könnyedén beállíthat különböző hosszúságokat és variálhatja a stílusát. Emellett az Andis szakállvágó kiváló minőségű anyagokból készült, ezért tartós és hosszú élettartamú. Ez azt jelenti, hogy nem kell egyhamar új trimmert vásárolnia, és hosszú távon pénzt takaríthat meg.

Tippek az Andis trimmerek használatához

Új Önnek a trimmer használata? Ne aggódjon! A Salontopper szívesen ad néhány tippet az Andis trimmer használatához!

  • Használjon tartozékot: Az Andis trimmer használatakor célszerű egy tartozékot használni a kívánt hossz beállításához. Így könnyedén beállíthatja a kívánt hosszúságot, és következetesen használhatja a trimmert.
  • Legyen óvatos: Az Andis Trimmer egy nagy teljesítményű eszköz, és fontos, hogy óvatos legyen a használata során. Ügyeljen arra, hogy mindig helyesen tartsa a trimmert, és a vágások elkerülése érdekében ne vágjon túl közel a bőrhöz.
  • Karbantartja a trimmert: Annak érdekében, hogy a trimmer jó állapotban maradjon, fontos, hogy rendszeresen karbantartja. Ez magában foglalja a trimmer tisztítását és kenését minden használat után. Ezáltal a pengék élesek maradnak, és a trimmer nem akad el.
  • Tárolja a trimmert biztonságos helyen: Amikor nem használja az Andis trimmert, fontos, hogy biztonságos helyen tárolja. Ez megakadályozza, hogy a trimmer megsérüljön, és hosszabb élettartamot biztosít.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.