ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Ardell mágneses szempillák

Hagyd, hogy a szemed ragyogjon az Ardell Magnetic szempillákkal. Ezekkel a műszempillákkal nincs szükséged ragasztóra, így a felhelyezés sokkal egyszerűbbé válik! Könnyen és gyorsan hozhatsz létre gyönyörű szemhéjpillákat. Az Ardell Magnetic szempillákat a Salontotal.hu oldalon vásárolhatod meg!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Különböző típusú mágneses szempillák Ardell

  • Accent Lash: Ez a változat apró mágneseket tartalmaz a szempillákban. Könnyedén felvihető, és egész nap gyönyörűen fent marad.
  • Faux Mink: Ennél a változatnál egy mágneses folyékony szemhéjfestéket használsz, amelyet a szempillasorra viszel fel. A folyadékban lévő mágneses részecskéknek köszönhetően a szempilla gyönyörűen tapad és a helyén marad.
  • Accent Lashes Double: Az Accent Lashes Double gyönyörű pillákat kölcsönöz a szemednek. A szempillák mágneseket tartalmaznak, így szépen tapadnak és a helyükön maradnak. Ennél a változatnál nincs szükséged ragasztóra.
  • Liquid Liner & Lash: Ez a szett tartalmazza a mágneses folyékony vonalvezetőt és egy pár gyönyörű szempillát. Válassza ki a kedvenc szempillaváltozatát, és élvezze a gyönyörű szemhéjpillantást!
  • Naked Lashes: A Naked Lashes szempillákat a mágneses Liquid Linerrel viszed fel. Válassza ki az Önnek és szemének legjobban megfelelő változatot.

Az Ardell mágneses szempillák felhelyezése

Nincs szükséged Liquid Linerre a Accent Lash és a Accent Lashes Double oldalakkal. Ezek a szempillák apró mágneseket tartalmaznak, és sokkal könnyebbé teszik a felhelyezést! Melyek a kedvenc Ardell Magnetic szempilláid?

  • 1. lépés: Helyezd a felső szempillát a saját szempillád tetejére.
  • 2. lépés: Fogd meg az alsó szempillát.
  • 3. lépés: Helyezd az alsó szempillát a felső szempillád aljára.
  • 4. lépés: A mágnesek egymáshoz kapcsolódnak.
  • Tipp: Nem tetszik, ahogy az Ardell Magnetic szempillák illeszkednek? Könnyedén eltávolíthatja őket újra, és újra megpróbálhatja a felhelyezést.

Mágneses folyékony vonalzó

A mágneses szempillák felhelyezéséhez a Liquid Liner-t használja. A Liquid mágneses részecskéket tartalmaz, így a szempillák jól tapadnak. Vigyen fel egy réteget a szempillasorára, és élvezze a jól illeszkedő szempillákat egész nap.

Ardell

Az Ardell Magnetic szempillák mellett ennek a márkának számos más műszempillája is van. Még mindig inkább olyan szempillákat szeretne használni, amelyeket ragasztóval kell felhelyeznie? Akkor nézzen szét az Ardellnél. Vásárolja meg kedvenc termékeit a Salontotal.hu oldalon !

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.