ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Ardell Wispies

A gyönyörű, telt szempillákért válassza az Ardell Wispies-t. Ezek az Ardell műszempillák varázslatosan nagy szempillákat adnak, amelyek gyönyörűen teltek és szélesre tárulnak. Így az Ardell Wispies segítségével gyönyörű, telt szempillákat kaphatsz. Ezeknek a műszempilláknak a különlegessége, hogy a szabadalmaztatott invisibandnek köszönhetően a szalag gyakorlatilag láthatatlan, ráadásul a keresztezett szálak biztosítják, hogy a szempillák nem lógnak meg, mert erősebbek, mint más műszempillák!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Ardell Demi Wispies

Ezek az Ardell Demi Wispies alkalmasak arra, hogy elsősorban több testet adjanak a szempilláidnak, de nem teszik sokkal hosszabbá őket. Pillanatok alatt dúsabb hatást érhetsz el vele. A szempillák szépen elszélesednek, így gyönyörű természetes megjelenést eredményeznek, nagyobb mélységgel. A szempillákat is könnyű eltávolítani, és sokkal légiesebbnek tűnik, mert nem kell egy rakás szempillaspirált felvinni.

Ardell Wispies 113

Közepes volumenű és extra hosszú szempillákhoz használd az Ardell Wispies 113-as szempillaspirált. Ezek az Ardell egyik leghosszabb szempillái, és szépen bővülnek. Ezek a fekete szempillák sokféle saját szempillatípushoz illenek. Sőt, a fekete színt könnyű összepárosítani. A keresztezett sörték szépen dekoltált megjelenést és göndörséget kölcsönöznek a szempilláknak.

Hogyan használod az Ardell Wispies-t a szemeden?

  • 1. lépés: Fektesd a wispie-t a saját szempilláid mentén, és nézd meg, hogy kell-e trimmelni őket.
  • 2. lépés: Ha szükséges, vágja le az egyik oldalt.
  • 3. lépés: Vigyen fel egy kis mennyiségű szempillaragasztót a szempillasávra.
  • 4. lépés: Hagyja száradni 30 másodpercig, amíg a ragasztó ragadós lesz.
  • 5. lépés: Helyezze fel a szemhéjára, a lehető legközelebb a saját szempillájához.
  • 6. lépés: Finoman nyomja meg a rögzítéshez.

Az Ardell Wispies eltávolításakor kezdje a külső oldalon, és óvatosan húzza meg a szalagot, hogy kioldja őket. A szempilla újrafelhasználásához távolítsa el a ragasztót a szalagról.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.