ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

As I Am leave-in kondicionáló

Adja meg gyönyörű fürtjeinek a szükséges extra ápolást. Az As I Am leave-in kondicionálóval a haj hidratált és táplált lesz, így szebbnek, simábbnak és egészségesebbnek tűnik. A fürtök határozottabbá válnak, kezelhetőbbek és a haj nem nehezedik el. Ismeri már az As I Am leave in kondicionálót?

Válogató

Oldalanként
As I Am
Hairtype
Featured
Ár

Az As I Am leave-in kondicionáló előnyei

A As I Am leave in conditioner nagyszerű alapot biztosít a fürtök formázásához. A termék többek között kókuszt és zöld teát tartalmaz, ami biztosítja a haj táplálását és hidratálását. A haj puhábbnak érződik, gyönyörű fénye van, kezelhetőbbé válik és javul a kifésülhetőség. Emellett hidratál, erősíti és serkenti a haj természetes növekedését. Élvezze az egészséges, ápolt hajat anélkül, hogy elnehezítené azt!

Curly Girl bizonyíték

Az As I Am leave-in kondicionáló, valamint a többi termék is Curly Girl proof. Ez a módszer abból a gondolatból született, hogy a göndör hajnak a legjobb ápolást adjuk, amit megérdemel. A termékek hidratálnak és kíméletesen hatnak. Ezek a termékek nem tartalmaznak káros összetevőket! Így élvezheted az egészséges és gyönyörű fürtöket.

Hogyan használd az As I Am leave-in kondicionálót?

  • 1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a haj tiszta.
  • 2. lépés: Göndörítse ki a hajat.
  • 3. lépés: Vegyen a kívánt mennyiséget az As I Am leave in kondicionálóból.
  • 4. lépés: Ezt egyenletesen oszlassuk el a nedves hajon, a hajtövektől a hajvégekig.
  • 5. lépés: Alaposan fésülje át a hajat.
  • 6. lépés: Fejezze be kedvenc hajformázó termékével, és élvezze az ápolt, mégis határozott fürtöket.

As I Am

Az As I Am kiváló minőségű hajápolási termékeket fejlesztett ki göndör és göndör hajra. Ha ezeket a termékeket használja, gyönyörű, ápolt és határozott fürtökben lesz része. A termékek természetes összetevőket tartalmaznak, kegyetlenségtől mentesek, szulfát- és szilikonmentesek. Emellett szinte minden termék vegán. Ismerje meg ezt a gyönyörű márkát és élvezze a gyönyörű és ápolt hajat!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.