ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Jackie néni kondicionálója

Az Aunt Jackie's Conditioner egy hajápoló termék, amely hidratáló és kondicionáló tulajdonságairól ismert. Kifejezetten a természetes göndör vagy göndör hajú emberek számára készült. A kondicionáló olyan természetes összetevőkből készül, mint az olívaolaj, a shea vaj és a kókuszolaj. Nem tartalmaz durva vegyi anyagokat, például szulfátokat és parabéneket. Fedezze fel a Jackie néni kondicionálójának előnyeit most saját maga.

Válogató

Oldalanként
Aunt Jackie's
Hairtype
Featured
Összetevok
Ár

Jackie néni kondicionálójának előnyei

Az Aunt Jackie's Conditioner nagy előnye, hogy különböző hajtípusokhoz és textúrákhoz alkalmas. Használhatják a göndör, göndör hajúak vagy akár az egyenes hajúak is, akiknek extra hidratálásra van szükségük. Ez teszi sokoldalú, széles közönség számára alkalmas hajápolási termékké. Természetes összetevőkből készül, és nem tartalmaz durva vegyi anyagokat. Ne feledje, hogy a legjobb eredmény érdekében rendszeresen használja a kondicionálót.

Jackie néni kondicionálójának használata

A néni Jackie's Conditioner többféleképpen használható. Az alábbiakban a leggyakoribb módokat ismertetjük.

Aunt Jackie's Conditioner rendszeres kondicionálóként

A néni Jackie's Conditioner normál kondicionálóként is használható. Hajmosás után kenjen bőséges mennyiségű kondicionálót a hajára, és hagyja rajta néhány percig. Ezután öblítse le jól a kondicionálót meleg vízzel.

Aunt Jackie's Conditioner mélykondicionálóként

A termék mélykondicionálóként is használható. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál hosszabb ideig hagyja benne a kondicionálót. Hajmosás után kenj bőséges mennyiségű kondicionálót a hajadra, és takard le a hajad egy műanyag sapkával. Hagyja rajta a kondicionálót 20-30 percig. Ezután öblítse le jól a kondicionálót meleg vízzel.

Jackie néni kondicionálója, mint leave-in

A néni Jackie's Conditioner opcionálisan leave-in kondicionálóként is használható. Hajmosás után vigyen fel egy kis mennyiségű kondicionálót a hajára, és hagyja a hajában. Könnyű hidratálóként működik, amely hidratálja a hajat és megakadályozza a göndörödést.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.