ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss egyenesítő

Formázott haj sérülés nélkül: a Babyliss hajkiegyenesítővel ez is megoldható. A Babyliss hajegyengető a felhasználóbarát bevonatának köszönhetően könnyedén siklik a hajadon anélkül, hogy károsítaná azt. Ráadásul a Babyliss hajegyengető óriási biztonságot nyújt a használat során, többek között a hosszú zsinórnak és az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően. Fedezze fel a Salontopper kínálatát, és élvezze a formázott haját.

Válogató

Oldalanként
Ár

A Babyliss hajkiegyenesítő jellemzői

A Babyliss hajegyenesítők nagyon népszerűek professzionális minőségük és könnyű használatuk miatt. A Babyliss hajkiegyenesítő egyik legfontosabb jellemzője a kerámia bevonat. Ez a bevonat biztosítja, hogy az egyenesítő egyenletesen melegszik fel, így nem maradnak hőfoltok a hajon, mivel ez károsíthatja azt. Ezenkívül a kerámia bevonat biztosítja, hogy a hajegyengető könnyedén siklik a hajon, így az sima és fényes lesz.

A Babyliss hajegyenesítők jellemzői

A Babyliss hajegyenesítőt könnyű használni, többek között a hőmérsékletszabályozásnak és az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően. A hőmérsékletszabályozóval állíthatod be a hőfokot. A beállításnál figyelembe veheti hajának vastagságát és textúráját. Ez akkor lehet jó, ha finom vagy sérült hajad van, mivel a hőmérséklet csökkentésével megelőzheted a további károsodást. Az automatikus kikapcsolási funkció praktikus biztonsági funkció. Megakadályozza, hogy a készülék használat nélkül túlságosan felforrósodjon. A Babyliss termékek továbbá más praktikus funkciókkal is rendelkeznek, mint például az extra hosszú zsinór vagy a digitális képernyő, amely mutatja a hőmérsékletet.

Miért érdemes Babyliss hajegyenesítőt választani?

A Babyliss hajegyengető megbízható és kiváló minőségű hajegyengető, amely simává és fényessé teszi a hajat. Az egyenesítő nagy előnye, hogy minden hajtípushoz használható. Emellett nagyon egyszerűen használhatod: bedugod, beállítod a hőmérsékletet, és elkezded formázni a hajad, miután a készülék felmelegedett. A hajkárosodás megelőzése érdekében a hajegyenesítőt hővédő hajlakkkal együtt használhatja. Ezenkívül a Babyliss hajegyenesítőt egy nedves ruhával könnyedén tisztíthatja. Ez meghosszabbítja az élettartamát, és eltávolítja a hajápoló termékek maradványait.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.