ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss Pro hajszárító

Bizonyára senkinek sincs ideje arra, hogy állandóan a levegőn szárítsa a haját. Egy hajszárító ezért elengedhetetlen. De természetesen nem szeretné, ha a hajszárítás károsítaná a haját, ezért egy jó professzionális hajszárítót keres. A Babyliss Pro hajszárítóval minőséget, szakértelmet, kiváló minőségű technológiát és egyszerű használatot kap. Fedezze fel az Önnek megfelelő Babyliss hajszárítót a Salontotal.hu oldalon!

Válogató

Oldalanként
Ár

Babyliss hajszárító

A profi stylistok és fodrászok már évekkel ezelőtt felfedezték, de a Babyliss hajszárítóval gyönyörű eredményeket érhetsz el. Az erős motorral gondoskodik arról, hogy a hajad gyorsan megszáradjon, és könnyedén formázhatod. A Babyliss hajszárító pro minimális 1800 wattos teljesítménye elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy megfelelően megszárítsa a hajadat. Ezzel a teljesítménnyel gondoskodik arról, hogy a haj ne legyen túl sokáig kitéve a forró levegőnek, mivel ez károsíthatja a hajat.

Babyliss Ionic

A hajszárítás után a hajad statikussá válhat, erre a Babyliss Pro megtalálta a megoldást az Ionic technológiával. A Babyliss Ionic hajszárítók iongenerátorral vannak felszerelve, amely biztosítja, hogy a levegő kevésbé legyen statikusan feltöltött. Ezáltal a hajad kevésbé lesz statikus, és könnyen formázhatóvá válik! Emellett sima és fényes megjelenést biztosít a hajadnak!

Tartozékok

Természetesen egy jó hajszárítóhoz mindig járnak a szükséges kiegészítők. A különböző fúvókák és a diffúzor a legismertebb kiegészítők. A lapos, széles fúvókával célzott légáramot hozhatsz létre, így könnyebben célozhatsz és formázhatsz. A hajszárító kefét is használhatod, hogy bizonyos stílusokat könnyebben be tudj vinni a hajba.

A diffúzor egy olyan tartozék, amelyet kifejezetten göndör hajhoz használhatsz. A széles, több járattal rendelkező tartozék szétszórt, diffúz légeloszlást hoz létre, így a levegő kevésbé forró és erős lesz a hajon. Így a hajtövekhez közel is fújhatod a hajszárítót anélkül, hogy a fejbőröd túlságosan felforrósodna.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.