ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss hajszárító kefe

A Babyliss hajszárító kefével sokféleképpen formázhatod a hajad. Akár szárítani, akár göndöríteni, akár hullámosítani szeretné a haját, a Babyliss hajszárító keféje teljesíti a frizuravágyait. A Babyliss megbízható márka a hajápolásban, és számos hajformázó eszközzel rendelkezik. A Babyliss hajszárító kefével könnyedén fényessé és simává varázsolhatja haját. Fedezze fel az eszközt a Salontotal.hu oldalon, és élvezze a különböző előnyöket.

Válogató

Oldalanként
Ár

Működő Babyliss hajszárító kefe

A Babyliss hajszárító kefe egyesíti a hajszárító erejét egy kerek kefe funkcionalitásával, így egy műveletben száríthatja és formázhatja haját. Ezt az eszközt különböző hő- és sebességfokozatokkal tervezték, így kiválaszthatja a hajtípusának és a kívánt stílusának megfelelő tökéletes kombinációt. A Babyliss hajszárító kefével könnyedén adhatsz volument, fényt és simaságot hajadnak. A kerek sörték sima és könnyű formázási élményt nyújtanak, lehetővé téve a haj kibontását, miközben volument és textúrát hoz létre. Akár sima, egyenes frizurát szeretne, akár csak egy kis hullámos volument szeretne, a Babyliss hajszárító kefe többféle lehetőséget kínál.

Professzionális és otthoni használatra

A Babyliss hajszárító kefe nemcsak professzionális fodrászok számára, hanem otthoni használatra is alkalmas. Kényelmes kialakításának köszönhetően a hajszárító kefe kényelmesen a kezében ül, így könnyedén formázhatja haját. Ráadásul az eszköz jó, könnyű anyagokból készült. A hosszú zsinór biztosítja a rugalmasságot és a szabad mozgást használat közben. Így úgy formázhatja haját, ahogyan szeretné.

 

A hajszárító kefe használata

A Babyliss hajszárító keféje könnyen használható. A kefe leginkább a törölközőszáraz hajon működik. Opcionálisan hővédőt is alkalmazhatsz, hogy hajad extra védelmet kapjon a hőtől. Mielőtt elkezdené, válassza ki a kívánt hő- és sebességbeállítást a hajszárító kefén. Az, hogy ezeket hogyan állítja be, a hajtípustól és a kívánt stílustól függ. A göndör fürtök esetében kezdje a töveknél, és dolgozzon a hajvégek felé. Tekerje a haját a kefe köré, és lassan mozgassa a hajszárító kefét a haján. Extra volumenért emelje a hajszárítás során a hajtövek felé a hajszárító kefét. Ismételje ezeket a lépéseket, amíg a haja teljesen megszárad és formázhatóvá válik. Ezután élvezze a gyönyörű megjelenést.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.