ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Babyliss forrólevegő kefe

Egy praktikus eszközt keresel, amely szép fújást, volument vagy göndörséget ad a hajadnak? Akkor szükséged van egy Babyliss forrólevegős kefére! Ezzel az eszközzel pillanatok alatt elkészítheted a legszebb frizurákat. A Babyliss forrólevegős kefék széles választéka létezik, de melyik a legjobb? Szeretnénk segíteni neked!

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Ár

Babyliss forrólevegő kefe

Gyakran a Babyliss forrólevegős kefét göndörítőkefének is nevezik. Ezek a kefék szó szerint is meleg levegőt fújnak ki. Így szép fújást, volument vagy göndörséget kapsz a hajadba. Ebből az eszközből sokféle típus létezik, különböző átmérővel. Válassza ki az Önnek és hajának megfelelő Babyliss meleglevegős kefét. Rövid a hajad? Akkor használhatsz kisebb átmérőjű kefét. Közepesen hosszú vagy hosszú haj esetén a legjobb, ha nagyobb átmérőjű kefét használ. A göndörítőkefe átmérője meghatározza azt is, hogy milyen eredményt hoz létre. Ezért gondold át alaposan előre, hogy milyen frizurát szeretnél létrehozni.

Mi a különbség a hajszárító kefe és a forrólevegős kefe között? A forrólevegős kefe meleg levegőt fúj ki, a hajszárító kefe pedig egy kerek kefe, amelyhez hajszárítóra van szükség a haj formázásához. Tehát ez a praktikus eszköz tulajdonképpen egy kerek kefe (hajszárítókefe) és hajszárító egyben.

Bestseller

Az egyik Babyliss forrólevegős kefe bestsellerünk a Blue Lightning Air Styler. Ez a kefe 2 beállítással rendelkezik, amellyel 80 fokon vagy 100 fokon kapcsolhatja be a kefét. A zsinór 2,7 méter hosszú és forgatható. Ennek a Babyliss forrólevegős kefének az átmérője 34 mm. Sima hajat szeretne, volument adna neki, vagy a fürtök mellett dönt? Ezzel a finom Babyliss forrólevegős kefével pillanatok alatt bármilyen frizurát létrehozhatsz!

Szeretne egy automatikusan forgó göndörítőkefét? Akkor a Rotating 800 az, amire szüksége van!

Professzionális hajformázó eszközök

A Babyliss forrólevegős kefék mellett ez a márka különböző professzionális hajformázó eszközök széles választékával is rendelkezik. Még mindig minőségi hajegyenesítőt, hajsütővasat, hajvágót vagy egyéb eszközt keres? Akkor válaszd a Babyliss-t, mert ezekkel az eszközökkel mindig igazad lesz, és a legszebb frizurákat készítheted el! Vásároljon mindent a Salontotal.hu weboldalon.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.