ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Biolage Bond Therapy

Fedezze fel a sérült haj végső megváltását a Biolage Bond Therapy-val Akár dús tincsekkel van megáldva, akár sérült hajjal küzd, a Biolage Bond Therapy az Ön titkos fegyvere az egészségesebb kinézetű hajért, a gyökerektől a hajvégekig.A hajba mélyen behatoló, fejlett formuláknak köszönhetően a Biolage Bond Therapy nem csak helyreállítja és megerősíti a sérült tincseket, de segít megelőzni a jövőbeli károsodásokat is. Fedezze fel a Biolage Bond Therapy varázsát még ma, és adja meg hajának a megérdemelt szeretetet és gondoskodást.

 

Válogató

Oldalanként
Hajproblémák
Kategória
Ár

Biolage Bond Therapy sérült hajra

Javítsa a sérült hajat a Biolage Bond Therapy-val. Ez az erőteljes formula a haj gyenge kötéseinek megerősítésére és a rugalmasság javítására szolgál. Hatékonyságának kulcsa a citromsavban rejlik, amely egy erős kötőanyag, amely mélyen behatol a hajba. Minél sérültebb a haj, annál nagyobb előnyökkel jár. Még enyhén sérült haj esetén is észrevehető javulást fog tapasztalni.

A Biolage Bond Therapy továbbá kókuszolajat tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a hajat, így az egészségesebbnek, fényesebbnek és simábbnak tűnik. A kókuszolaj egyedülálló összetételének köszönhetően mélyen behatol a hajszálakba, belülről védi és hidratálja a hajat.

A formulát optimális pH-szinttel tervezték, ami segít megőrizni a haj természetes savasságát. Ez megakadályozza az ingadozásokat, amelyek károsíthatják a hajat. A Biolage Bond Therapy segítségével egészséges kinézetű és tapintású hajat élvezhet, függetlenül a károsodás mértékétől.

Biolage Bond Therapy termékek

Fedezze fel a Biolage fiatalító erejét a hajápoló termékek széles választékával, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a haj természetes szépségét. A Biolage a helyreállító samponoktól a tápláló kondicionálókig mindent kínál, amire az egészséges, ragyogó hajhoz szüksége van.

Biolage Bond Therapy sampon

A Biolage Bond Therapy sampon finoman tisztítja a hajat, puhábbá, intenzíven ápoltá és könnyebben formázhatóvá teszi azt. A kókuszolajjal és citromsavval dúsított, rendkívül ápoló formula táplálja a hajat, miközben erősíti a gyenge kötéseket. Bármilyen textúrájú, túlkezelt hajra alkalmas.

Biolage Bond Therapy kondicionáló

A Biolage Bond Therapy Conditioner csökkenti a haj töredezését, táplálja a hajat és segít javítani a kezelhetőséget. A kókuszolajjal és citromsavval dúsított kondicionáló rendszeres használat mellett simítja a hajat és erősíti a hajban lévő kötéseket. Bármilyen textúrájú, túlkezelt hajra alkalmas.

Biolage Bond Therapy intenzív kezelés

A Biolage Bond Therapy Intensive Treatment csökkenti a haj töredezését és a töredezett hajvégek előfordulását, kezelhetővé teszi a hajat, és intenzíven ápoltnak és ápoltnak érzi a hajat. Az intenzív kezelés kókuszolajjal és citromsavval dúsított, amely intenzív hajápolásról gondoskodik, miközben erősíti a kötéseket. Közepes és vastag, túlkezelt hajra alkalmas.

Biolage Bond Therapy Leave-In krém

A Biolage Bond Therapy Leave-In Cream kisimítja a hajat, kezelhetővé és könnyen formázhatóvá teszi. Krémes leave-in, amely szabályozza a göndörödő hajat, fényt ad, kondicionál és kötéseket épít a hajban. Hővédelmet nyújt 230°C-ig. Bármilyen textúrájú, túlkezelt hajra alkalmas.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.