ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Biolage sampon

A Biolage sampon a márka termékcsaládjának egyik terméke. A Biolage sampon a természetes összetevők használatáról ismert. Ennek eredményeként a Biolage sampon környezetbarát. Ezenkívül a samponcsaládban számos lehetőség van, amelyek mindegyike más-más igényt elégít ki. Ennek eredményeként mindenki számára van megfelelő. Fedezze fel a Biolage sampont a Salontotal.hu weboldalon található kínálatban, és élvezze erőteljes haját.

Válogató

Oldalanként
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Összetevok
Ár

A népszerű Biolage sampon

A Biolage termékcsalád egyik legnépszerűbb terméke a sampon. Ennek oka, hogy ezeket a samponokat a különböző hajtípusok és igények kielégítésére tervezték. A termékek gondoskodnak például a száraz, sérült, vékonyszálú, finom, göndör, festett és zsíros hajról. A termékcsaládban több sampon is található, amelyek mindegyike más-más igényt elégít ki.

A Biolage sampon típusai

A márka egyik legnépszerűbb samponja a Colorlast shampoo . Ez a sampon védelmet nyújt a festett haj ellen. A Biolage sampon emellett enyhe tisztítást biztosít alacsony pH-értékkel, így a fejbőrt is védi. A Biolage HydraSource Shampoo népszerű választás a száraz haj tisztítására és hidratálására. Ennek oka, hogy kíméletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt, miközben hidratáló tulajdonságai révén visszaadja a nedvességet.

A Biolage sampon használata

A Biolage sampon használata egyszerű, akárcsak a márka számos más termékének használata. Győződjön meg róla, hogy a haja alaposan nedves, ez segít a termék jobb eloszlatásában és tisztításában. Vigyen fel egy kis mennyiségű sampont egyenletesen a hajára. Óvatosan masszírozza a sampont a fejbőrére és a hajára, ügyelve arra, hogy minden részét bevonja. Öblítse ki a sampont vízzel. Ügyeljen arra, hogy ne maradjanak maradékok, mert ettől zsírosodni fog a haja. Ha szükséges, ismételje meg a műveletet, hogy a haját valóban megtisztítsa. Ezután használja a Biolage termékcsalád kondicionálóját a még több ápolás érdekében.

Biolage sampon környezetbarát

A Biolage sampon alkotói többek között hittek a fenntarthatóságban, a természetben és a bolygóhoz való jó viszonyban. Ezért a márka fenntartható módon termel, és 2015 óta a spanyolországi Burgosban található gyára C02-semleges. Itt minden energiát napelemekkel állítanak elő, és minden szennyvizet tisztítanak és újrahasznosítanak. Emellett 95%-ban újrahasznosított műanyaggal dolgozik, és a márka ezt folyamatosan javítja. Az évek során a Biolage vezető szerepet töltött be a professzionális hajápolásban. Mind a hajápolás, mind a szénlábnyomának csökkentése szempontjából.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.