ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Biolage erő helyreállítása

 

Fedezze fel a Biolage Strength Recovery innovatív erejét, amelyet a körülöttünk lévő természeti pompa inspirált. Ez a forradalmi termékcsalád úgy kínál helyreállítást a sérült hajnak, hogy nemcsak a fürtöket revitalizálja, hanem a bolygót is tiszteletben tartja.

Vegán formulával és a kegyetlenségmentes gyakorlatok iránti elkötelezettséggel ez a kollekció áldás az Ön és a körülöttünk lévő világ számára. De nem áll meg itt. A Biolage még egy lépéssel tovább megy: fenntarthatóbb csomagolást választott, a műanyag egy részét újrahasznosítják, így biztosítva, hogy a hajad szeretetét a természet tisztelete kísérje.

A Biolage Strength Recovery nem csak javítást, hanem reményt is nyújt a sérült hajjal küszködőknek. Ez a természetes erő ígérete, gondosan összeállított termékekbe csomagolva, amelyek nemcsak a hajfürtjeidet, hanem a bolygónkat is átölelik. Adja meg hajának a megérdemelt szeretetet és gondoskodást, miközben hozzájárul egy tisztább, szebb világhoz.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Biolage Strength Recovery sérült hajra

Fedezze fel a Biolage Strength Recovery innovatív erejét, amelyet a körülöttünk lévő természetes pompa inspirált. Ez a forradalmi termékcsalád vegán formulával és a kegyetlenségmentes gyakorlatok iránti elkötelezettséggel kínál helyreállítást a sérült hajnak, miközben fenntarthatóbb csomagolással mutat tiszteletet bolygónk iránt. Nemcsak gyógyulást, hanem reményt is ígér a sérült haj által sújtottaknak, felkarolva a természetes erő ígéretét, gondosan kidolgozott termékekbe csomagolva egy tisztább, szebb világért.

Biolage Stength Recovery termékek

Fedezze fel a Biolage fiatalító erejét a hajápoló termékek széles választékával, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza hajának természetes szépségét. A Biolage a helyreállító samponoktól a tápláló kondicionálókig mindent kínál, amire az egészséges, ragyogó hajhoz szüksége van.

Biolage Strength Recovery sampon

A Strength Recovery Shampoo, 100% vegán szkvalánnal dúsítva tisztít, miközben megőrzi a szálak épségét. A szkvalán utánozza a haj természetes lipidjeit, és jelentős dózisban alkalmazva segít feltölteni azokat és véd a jövőbeli károsodások ellen, miközben puhává és fényessé teszi a hajat.

Biolage Strength Recovery kondicionáló krém

A Strength Recovery Conditioning Cream, 100% vegán szkvalánnal dúsítva lágyítja és 73%-kal csökkenti a töredezést. Ez a formula 99%-ban biológiailag lebomló és 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A szkvalán utánozza a haj természetes lipidjeit, és jelentős dózisban alkalmazva segít feltölteni azokat és véd a jövőbeli károsodások ellen, miközben puhává és fényessé teszi a hajat.

Biolage Strength Recovery Repairing Spray

A Strength Recovery Repairing Spray, vegán szkvalánnal dúsított, azonnal 82%-kal kezelhetőbbé teszi a hajat*. A szkvalán utánozza a haj természetes lipidjeit, és jelentős dózisban alkalmazva segít feltölteni azokat és véd a jövőbeli károsodások ellen, miközben puhává és fényessé teszi a hajat.

 

 

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.