ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bondi Sands önbarnító hab

A Bondi Sands önbarnító hab ideális választás mindenkinek, aki gyönyörű, természetes hatású barnaságra vágyik. A termék egész évben tökéletesen használható. A Bondi Sands híres nagyszerű termékeiről, amelyek ragyogó, napcsókolta ragyogást biztosítanak anélkül, hogy UV-sugaraknak kellene kitenniük magukat. A Bondi Sands önbarnító hab több változatban is kapható. Fedezze fel a Bondi Sands önbarnító habot a Salontotal.hu oldalon, és élvezze ragyogását.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ár

A Bondi Sands önbarnító hab összetevői

A Bondi Sands önbarnító hab könnyű és bársonyos textúrájú, amely könnyen siklik a bőrön. A hab olyan tápláló összetevőkkel gazdagított, mint az aloe vera és az E-vitamin, amelyek segítenek a bőr hidratálásában és kondicionálásában a barnulási folyamat során. Ez biztosítja, hogy bőre nemcsak gyönyörűen barnának tűnik, hanem egészségesnek és ragyogónak is érzi magát.

A termék előnyei

Ami a Bondi Sands Tanning Mousse-t kiemeli a többi közül, az a könnyű felvitel és a csíkmentes formula. A barnítókesztyűvel egyenletesen oszlathatja el a habot a bőrén a hibátlan eredmény érdekében. A hab gyorsan megszárad, és fokozatosan alakul ki a bőrszínednek megfelelő gyönyörű barnaság. Nem kell többé az egyenetlen vagy narancsos barnaság miatt aggódnia: a Bondi Sands önbarnító habjával természetes, ragyogó barnaságot kap.

A Bondi Sands önbarnító hab hatása

A Bondi Sands önbarnító hab másik előnye a hosszan tartó hatása. A formulát gondosan úgy állították össze, hogy akár egy hétig is kitartson, így tovább élvezheti nyári ragyogását. Ráadásul a hab fokozatosan és egyenletesen halványul, így nem lesznek hirtelen átmenetek vagy foltok, ahogy a szín elhalványul.

A Bondi Sands-ról

A Bondi Sands egy jól ismert márka az önbarnító világában. A márka barnító habja gyönyörű barnaságot biztosít anélkül, hogy UV-sugaraknak lenne kitéve. A márka kínálatában emellett számos fényvédő termék is megtalálható. A naptejtől az ajakbalzsamig a Bondi Sands lehetővé teszi, hogy magabiztosan és biztonságosan napozzon.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.