ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bumble and bumble Illuminated Color

A Bumble and bumble Illuminated Color termékcsaládot kifejezetten a festett hajra fejlesztették ki. Ezek a termékek megadják a festett hajnak a megérdemelt ápolást, és segítenek, hogy hosszabb ideig megtartsa a színét. Fedezze fel ezeket az új termékeket most.


Bb. Illuminated Color

A Bb. Illuminated Color termékcsalád 5 különböző formátumban kapható termékből áll. Utazási méretet keres, hogy kipróbálhassa vagy magával vigye a nyaralásra, csak a normál méretet vagy egy nagy kiszerelést? Ebben a termékcsaládban minden megtalálható. Ezt a termékcsaládot kifejezetten a festett hajra tervezték. A termékek mindegyike biztosítja, hogy a hajszín hosszabb ideig tartson és élénk legyen. A szín intenzitása javul, ugyanakkor a haj ápolttá válik. A PRO Colour Shield technológia, amely minden termékben megtalálható, védőpajzsot képez, hogy a hajszín tovább tartson.

A termékek

Bb. Illuminated Color Shampoo: A sampon, amely élettelivé és üdévé varázsolja a festett hajat. A haj és a fejbőr megtisztul, a haj hidratálódik, a hajszín pedig felerősödik.
A Bb. Illuminated Color kondicionáló: Ez a kondicionáló megakadályozza a hajszín kifakulását. A haj hidratálódik, a hajszálak kutikulája bezáródik, a hajad sima, kevésbé göndörödik és kibontható.
A Bb. Illuminated Color Seal Light: Színt védő leave-in kondicionáló finom és közepesen vastag hajra.
A Bb. Illuminated Color Seal Rich: Színvédő leave-in kondicionáló a közepesen vastag és vastag hajra.
Bb. Illuminated Color 1-Minute Vibrancy Treatment: A kezelés, amely megakadályozza a szín kifakulását és felélénkíti a hajszínt. Méghozzá 1 perc alatt.

Tulajdonságok

  • Megakadályozza a szín kifakulását
  • Élénkíti a hajszínt
  • Kisimítja a hajat
  • Gyönyörű fényt ad
  • Hidratálja a
  • Szulfátmentes
  • Ásványi olajtól mentes
  • Kegyetlenségtől mentes
  • Vegán
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.