ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bumble and bumble Sunday

A Bumble and bumble Sunday termékcsalád méregtelenítést kínál a hajnak (és az elmének). Ez a mélytisztítás eltávolítja a termékfelhalmozódást, a felesleges olajat és a felgyülemlett szennyeződéseket, amelyek a hét végére a hajat tompává és elnehezítetté tehetik. Mondj nemet ezekre a szennyeződésekre ezen a héten. Élvezze a friss, tisztító hatású hajkezelést, miután az elmúlt napokban különböző megjelenéseket próbált ki egy ideális vasárnapi tisztítás.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár

Vásárolja meg a Bumble and bumble Sunday termékeket a Salontopperben

A hajadra és a fejbőrödre ráférne egy mélytisztítás. A Bumble and bumble Sunday termékcsaláddal tisztítsa meg haját egészen a hajvégekig. A Salontopperben megvásárolhatod a Bumble and bumble Sunday termékcsaládot egy teljes tisztító rutinért, amely minden hajtípust megcéloz! Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendelsz, mindent megteszünk, hogy a következő munkanapon kiszállítsuk a csomagodat! Ha pedig 35 euróért vagy annál nagyobb összegért rendelsz, egyáltalán nem fizetsz szállítási költséget. Kérdése van egy termékkel vagy mással kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.