ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

CHI Aloe Vera

A göndör és afro hajnak erős hajápolásra és hajformázásra van szüksége, hogy szép és formás legyen. A CHI Aloe Vera termékcsalád teljes mértékben erre összpontosít. Az Aloe Vera és az Agave Nektár keverékét tartalmazó gazdag termékek mély ápolást és hidratálást biztosítanak a hajnak. Így a hajad megkapja az alapvető szükségleteket ahhoz, hogy egészségesnek és fényesnek tűnjön. A CHI Aloe Vera összetevői gondoskodnak arról, hogy minden göndörség definiált legyen, és a göndörséged gyönyörűen érvényesüljön!

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Kategória
Ár

CHI Aloe Vera hajápolás és hajformázás

A fürtök számára a CHI Aloe Vera hajápoló és hajformázó termékei. Ez a CHI termékcsalád különböző termékeket tartalmaz mind az ápoláshoz, mind a formázáshoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki hajából. Kínáljon a hajnak extra ápolást az Aloe Verát és Agave Nektárt tartalmazó gazdag formulákkal. Ezáltal a hajad szuper hidratált marad, ami nagyon fontos a fürtökkel vagy sok textúrával rendelkező haj esetében. A termékek jobb definíciót adnak a göndörségnek, a hajformázó termékek pedig gondoskodnak arról, hogy a hajad optimálisan formázható legyen. Emellett a termékek védőréteget hoznak létre a hajadon, amely segít megelőzni a göndörödést, a fodrosodást és a szárazságot.

CHI Aloe Vera sampon

A göndör hajhoz enyhe sampont szeretne, hogy a tápanyagok és a hidratálás megmaradjon a hajban. A CHI Aloe Vera sampon gyengéden tisztítja a hajat, hogy jobban megőrizze annak természetes egyensúlyát. A sampon továbbra is tiszta és friss érzést biztosít, és aktív összetevőinek köszönhetően azonnal puhábbá és kezelhetőbbé teszi a hajat.

CHI Aloe Vera gél

A fürtök tökéletes formázásához ott van a CHI Aloe Vera gél. Ez a lágy tartású gél gyönyörű definíciót teremt a fürtjeidben. Sima eredményt biztosít, amely nem göndörödik vagy göndörödik. A gél megakadályozza, hogy a haj megkeményedjen, de fényes, pattogós fürtöket ad!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.